Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Succéstart

Hej Lars

Vilken vårvinter vi har upplevt !

Vi har nu spelat en hel månad med gröna greener och torra fairways.
Många medlemmar och gäster hittat till vår fina bana under mars. Tack för all beröm vi fått om banan kondition. Det är alltid roligt när vårt jobb är uppskattat.

Lagning av nedslgsmärken har förbättras. STORT TACK för att ni hjälper oss med detta. Fortsätt på den vägen så får vi ännu bättre greener.

Tack för att ni respekterar våra avstängningar vid frost. Enklast är att kolla om det går att boka starttid på Links. Är Links stängd under säsong så är även puttninggreen chipgreen samt lilla banan stängda.  

Sommarro - Värmlands längsta golfsäsong

Access till banan när reception har stängt

Inom kort kommer vi sätta upp ett nytt staket mellan klubbhuset och 7:ans tee. Vid klubbhuset kommer det att finnas en grind som ni passerar på vägen till banan. Grinden hålls öppen dagtid när receptionen är öppen. När receptionen är stängd kommer grinden vara stängd.

Hur gör jag då  om jag vill spela tidigt eller sent ?

Som medlem med obegränsat spel kommer du även fortsättningsvis kunna spela när receptionen har stängt. Du som vill spela utanför våra öppettider kan kvittera ut en tag som ger dig tillträde genom grinden när receptionen är stängd.

Det nya staketet kommer förhinda obehörig acess till bana och range. Gäster samt medlemmar med greenfeemedlemskap kommer att  hänvisas till tider när receptionen är öppen.

Värvningskampanj

Vi har plats för fler medlemmar på vår fina bana. Nu kan du hjälpa oss att finna fler medlemmar och få en bonus som tack för hjälpen.

  • Linksmedlem - Ett rangechip laddat med 50 tryck (1250  bollar)
  • All Inclusive - Rangechip 50 tryck + 1 privatlektion med Birger

Juniorklubben

Sommarro Junior Golfklubb är nu inväld i Svenska Goldfförbundet. Sommarro är först i landet med en seprat golfklubb för juniorer. Du som är junior eller som har barn i junioråldern kan läsa mer om hur du betalar medlemsavgiften på hemsidan.

Onsdagen den 9:e April håller juniorklubben sitt första årsmöte.

Succé för nya köket

Många har lovordat vår nya golfinspirerade meny. Att vi nu snabbt kan leverera mat hela dagen uppskattas av många. Vår soppbuffé för 50:- har blivit en succé.

Aktiviteter i Påsk

Ender påsk kommer köket att erbjuda en påskbuffé från fredag till söndag. Pris endast  149:- för vuxna och 75:- barn upp til 12 år.

Påsksmällen, Greensome/Foursome 12 hål spelas på påskdagen. Anmälan via min Golf. 

Jörgen Jönsson, lagkapten i landskampen

Missa inte chansen att delta i Sommarros häftigaste tävling någonsin. Landskapen mot Norge som spelas över 24 hål lördagen 24 maj. Tävlingen spelas i 3 hcp-klassar från 0-36. Vi har 5 platser i varje klass till Sommarro. För att ta ut spelarna i laget kommer vi spela en kvaltävling söndagen den 4:e maj. Anmälan till kvalet sker via min Golf eller i receptionen.

Landskampen avslutas med galamiddag på Plaza Hotell med god mat, underhållning samt fina priser.

Nyheter från Birger

Missa inte möjligheten att utveckla ditt golfspel: Tillsammans med vår pro Birger erbjuder nu Sommarro träningskortet. Massor av träningar till ett fast pris 1295:-

På rangen byggs nu en svingstudio som snart är klar för invigning.

Birger anordnar en hemlig resa för medlemmar den 26 april - Anmälan till Birger   0706-32 32 75

Tänk på !

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv. 

Fixa klubborna

Även denna säsong har vi hjälp av Simon som fixar dina klubbor. Fundera på nya grepp istället för nya klubbor. Lämna in dina klubbor i receptionen så fixar Simon nya grepp för en billig peng.

Simons hemsida

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!