Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu är det rea på Alewalds Quality Outlet. Välkommen in på Kungsgatan 68.


Gilla och följ oss på Facebook för att snabbt få information om våra nyheter, evenemang och erbjudanden!


NYFIKEN PÅ VÅRENS NYHETER?

I stora butiken packar vi upp vårens härliga nyheter. Haglöfs, Lundhags, Arc'teryx och Fjällräven har redan kommit upp på hyllorna. Titta in hos oss på Kungsgatan 32 för att se mer.

Haglöfs L.I.M. Low Q

En riktig lättviktare för snabba hiker. Skyddande tåpaneler och färre sömmar för att motverka skavsår. Finns i både dam- och herrmodell.

Pris 1 299 kr

Arc'teryx Squamish Hoody Wms

Minimalistisk vindjacka för högpulsaktiviteter. Superlätt funktionsmaterial med goda andningsegenskaper. Finns idam- och herrmodell.

Pris 1 299 kr

Fjällräven Gear Bag

Mångsidig packväska i G-1000 HeavyDuty. Två fack och en ficka.  Smart förvaring för små tillbehör som sladdar eller skidvallan. Finns i flera färger.


Pris 299 kr


Ge bort ett presentkort

Överraska med ett presentkort från Alewalds. Och nu kan du köpa presentkort via webben. Välj mellan fem olika belopp. Du ger mottagaren en möjlighet att fritt välja bland tusentals kvalitetsprodukter från välkända varumärken, och du behöver inte fundera på storlekar, färgval eller öppet köp.

Presentkorten på webben hittar du här.


Spring in våren med RunAcademy

Ta din löpning till en ny nivå och var med på lanseringen av RunAcademy. Det firar vi med att bjuda in alla nyfikna till en peppande och inspirerande löparkväll. Initiativtagaren Petra Kindlund kommer att boosta dig med ny energi inför stundande löparsäsong.


Tisdag 25 mars kl 19:15
Alewalds, Kungsgatan 32

Anmäl dig nu!


Föreläsning: Första-hjälpen

Vad gör du om olyckan är framme?

Kunskap om första-hjälpen är livsviktig om någonting skulle hända. Lena Conlan har arbetat heltid som friluftsguide i nästan 30 år. Hon driver Crossing Latitudes och undervisar för NOLS Wilderness Medicine Institute över hela världen. Första april kommer hon till oss på Alewalds och föreläser om första-hjälpen för friluftsintresserade.


Tisdag 1 april, kl 19:15

Alewalds, Kungsgatan 32

Anmäl dig här.


Bildvisning med Claes Grundsten

Det flerfaldigt prisbelönta naturfotografen Claes Grundsten kommer till Alewalds. Väskan har han packat med sina bästa tips om älskade favoritställen och hemliga pärlor i Kebnekaise, Sarek och Padjelanta. Ett magisk tillfälle att låta dig inspireras av naturens skönhet och berättelser från fjällvärlden.

Boka in denna bildvisning och låt "Smultronställen från Lappland" bringa längtan till den svenska naturen.


Onsdag 9 april, kl 19:15

Alewalds, Kungsgatan 32

Anmäl dig här.


Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev, vänligen klicka härObservera att du då därmed går ur vår stamkundsklubb och förlorar din intjänade bonus!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!