Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Säsongen har rivstartat !

Hej Lars

Varmt välkommen till en ny golfsäsong på Sommarro. Vi har slagit vårt  personliga rekord med bred marginal !
Links öppnade med ordinarie greeneronsdag onsdagen 5:e mars, ett nytt fantastiskt rekord.

Tänk på att nu på våren är greenerna extra mjuka och det blir det stora skador från nedslagsmärken. Snälla hjälp oss att laga, ta ett annat om du inte hittar ditt eget. Klicka här för en kort instruktion hur man lagar på RÄTT sätt.

OBS !!

När ni spelar tidigt på morgonen måste ni kolla att det inte finns någon frost på greenerna. Vi kan inte alltid parera med förbudsskyltar. Sunt förnuft och eget ansvar gäller. 


Sommarro den längsta golfsäsongen i Värmland

Medlemskväll 19 mars 18-20

Vi hälsar alla välkomna till klubben den 19:e mars. Vi kommer informera om lite nyheter 2014 samt presentera lite ny personal. Passa på att träffa gamla och nya golfkompisar. Vi bjuder på lite mingelmat från kl 17.30.

Värvningskampanj

Vi har plats för fler medlemmar på vår fina bana. Nu kan du hjälpa oss att finna fler medlemmar och få en bonus som tack för hjälpen.

  • Linksmedlem - Ett rangechip laddat med 50 tryck (1250  bollar)
  • All Inclusive - Rangechip 50 tryck + 1 privatlektion med Birger

Juniorklubben

Äntligen kan vi informera lite mer om juniorklubben. Nya klubben heter Sommarro Junior Golfklubb. Du kan läsa mer om hur du betalar medlemsavgiften på hemsidan.

Priser på medlemskap 2014

Många utnyttjade möjligheten att betala före 1/3 och fick rabatten på 300kr. Om du betalar vid ett senare tillfälle finns risken att du kan missa något nummer av golftidningen då ditt gamla medlemskap blir inaktivt från och med den 28/2. Du måste betala och aktivera ditt medlemsskap innan du spelar första gången. Det kan du alltid göra på plats i receptionen.

Innehållet i respektive medlemskap och priser finner du även på hemsidan

Nedan finns priserna för respektive medlemskap .

All Inclusive  4900 kr 
Senior +65   4400 kr
Links            3900 kr 
Student/25   2800 kr     (nyhet för alla under 25 år)
Lilla              2200 kr

Bankontroller

I år kommer vi att intensifiera vår bankontroller kraftigt. Anledningen är tyvärr en ökande mängd golfare som försöker spela golf utan att betala. Det är självklart helt oacceptabelt för oss som banägare och orättvist mot alla som plikttroget betalar sina avgifter. I år kommer vi bland annat använda vaktbolag för att kolla betalning av greenfee och medlemskap. Vi hoppas du har förståelse för att vi måste göra kontroller av betalning och medlemskap.

Det är obligatoriskt att boka starttid när du skall spela oavsett om du köpt obegränsat spel eller ej. När du som medlem har bokat en starttid ser vi i systemet vilka som är ute på banan och spelar. Er behöver vi oftast inte kontrollera. De som inte bokat tid får räkna med att bli kontrollerade varje gång. Tid kan du numera boka via mobilappen för min golf och självklart på webben och i receptionen. Titta gärna in till oss i receptionen innan du går ut så vet vi att du är påplats.

Nyheter i köket

I år har vi anställt 2 nya kockar, Pär och Catarina.   Vi hoppas ni uppskattar vår ambition att erbjuda lagad mat från 11.30- 17.30. Redan nu i mars är köket öppet och antalet rätter kommer att utökas efter hand. 

EGA Handicap

Under 2014 kommar det att krävas sk EGA handicap för få pris i klubbtävlingar. Du är välkommen att delta även när du inte har ett giltigt EGA handicap men du hamnar utanför prislistan. Det krävs minst 4 handicappåverkande ronder per år för att behålla sitt EGA handicap. Hur vet du då om du har uppfyllt kraven för EGA handicap ?. När du loggar in på Min Golf ser du det. Nedan ser du hur det ser ut när du loggat in i Min Golf.

Ny receptionspersonal

Ni kommer att möta en hel del ny personal under 2014. Vi satsar på utökat golfkunnande i receptionen i år och hälsar David och Susanna välkomna. Båda läser på Universitetet i Karlstad men kommer att jobba hos oss i sommar. David som tävlingspelat som proffs satsar nu på en civil karriär inom juridiken. Susanna är en sportig tjej även om hennes golfkunnande är mera normalt än Davids. Susanna som tidigare jobbat i receptionen på SATS i Olso läser numera till ingengör inom innovation och design.

David Jonsson svingar

Damgolfen upptaktsmöte

Glädjande nog har jag fått några nya som kan ta över damgolfen 2014. Vi behöver dock fler som kan tänka sig att hjälpa till vid någon damtävling. Vi kör ett upptakstamöte onsdagen den 24:e mars kl 18 där jag hoppas få några fler anmäler intresse. Boka in den dagen så diskuterar vi hur årets damgolf skall se ut tillsamans.

Nyheter från Birger

På rangen byggs nu en svingstudio där Birger kommer kunna hjäpa er med svingen på ett än mera professionelt sätt. Kolla Birgers hemsida  för mer information. Birger har nyligen blivit utsedd till ambassadör för Performance Golf School som är 3-dagars golfskolor för den dedikerade golfaren. Läs mer om Birgers olika erbjudandanden på Birgers egna hemsida, www.kjellstedtgolf.se.


Fixa klubborna

Även denna säsong har vi hjälp av Simon som fixar dina klubbor. Fundera på nya grepp istället för nya klubbor. Lämna in dina klubbor i receptionen så fixar Simon nya grepp för en billig peng.

Simons hemsida

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!