Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

En ny säsong i sikte

Hej Lars

När detta skrivs verkar det som vintern skall bli kort med en rekordtidig säsong som effekt. Om det inte blir några bakslag kan det mycket väl bli rekord i år. Vi får hålla tummarna både för det.

Lilla banan är redan öppen med sommargreener och vi har ett antal greefeegäster som hittat hit. Lilla banan ingår i flera medlemskap men de som valt Links medlemskapet betalar vintergreenfee 100:-/dag

För er som vill åtnjuta betala tidigt rabatten på 300:- (vissa medlemskap) så finns det fortfarande tid kvar. Kravet är att man betalar senast 28/2. Därefter gäller full avgift. Priserna för 2014 finns både i detta nyhetsbrev och på vår hemsida

Medlemskväll

Under mars kommer vi som vanligt att köra en medlemskväll där vi presenterar nyheter för 2014. Vi siktar på onsdagen den 19 mars kl 18-20. 

Egen juniorklubb - först i Sverige

Juniorerna på Sommarro flyttas i år i en egen golfklubb. De kommer fortfarande träna och spela på Sommarro men under en egen ideell organisation. Anledningen till detta är att kunna utveckla juniorverksamheten bättre samt få en bättre ekonomi genom bidrag från allmänna medel på samma sätt som vanliga golfklubbar. Därför har fri junior plockats bort från All Inclusive medlemskapet 2014. Junioravgifterna skall betalas till ett annat bankgiro som hör till juniorklubben. Mer information om detta kommer direkt från juniorklubben. 

Priser på medlemskap 2014

Vi har som vanligt flera olika varianter på medlemskap att välja på. Allt för att du skall det erbjudande som passar dig bäst.

Innehållet i respektive medlemskap och priser finner du även på hemsidan

Nedan finns normalpris samt det röda priset om du väljer att betala tidigt. dvs senast 28/2.

All Inclusive  4900 kr (4600)
Senior +65   4400 kr (4100)
Links            3900 kr (3600
Student        2800 kr (2500)
Lilla              2200 kr (1900)

Betala med Autogiro

Det är redan många medlemmar (ca 40%) som betalar årsavgiften via Autogiro. Ni som väljer detta betalningsätt får automtiskt alltid rabatten 300 kr på årsavgiften. Detta motsvarar hela extrakostnaden som vi måste ta ut för extra administration, bank och systemkostnader. 

Gamla nyhetsbrev

Är du ny medlem eller har du missat något nyhetsbrev. Numera finner du alla brev även på hemsidan. Bra även för de medlemmar som saknar fungerande epostadress.

Du finner breven här

Snön hidrade Vinterligan

Under januari var det lite svårt att köra vinterligan. Nu ser det bättre ut. Vi samlas kl 10.30 på lördagar när vädret tillåter. Kolla hemsidan för aktuell status. Välkommen med i gemenskapen. 

Nytt kök 2014

Vi har högre ambitioner med restaurangen 2014. Vi provade lite redan i höstan med nya maträtter. Med nya kockar skall vi höja kvaliteten ytterligare några snäpp. Målet är att Sommarro skall ha en restaurang i klass med golfbanan.  Vi lämnar alltså lunchrestaurangen bakom oss för att kunna erbjuda en ny och spännande meny till våra medlemmar och gäster.  Mer om detta i kommande nyhetsbrev.

Damgolfen behöver nya resurser

Vi behöver några nya damer som tar över staffettpinnen i damkommittén kommande säsong. Flera av fjolårets krafter har pga tidsbrist tvingats tacka nej i år. Kom igen och ditt anmläl intresse att hjälpa till. Inga krav på förkunskaper, maila ditt intresse till mig. 

Birgers Hemsida

Som vi tidigare meddelat kommer Birger att utöka sin verksamhet på Sommarro 2014. Kolla in alla erbjudanden på Birgers egna hemsida, www.kjellstedtgolf.se.



Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!