Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Vi hjälper våra kunder att synas

Grafixa är en kompetent helhetsleverantör av promotionprodukter och trycksaker.

Genom våra högklassiga trycksaker och promotionprodukter stärker du ditt varumärke.

Genom oss kan du beställa allt ditt reklammaterial.

Vi kan även hjälpa er med design av helt unika produkter för att stärka era produkter och exponera dom på ett nytt och kreativt sätt.

3d dekor

Frigolit är ett fantastiskt material med stora kreativa möjligheter. Frigolit är effektfullt och har ett mycket brett användningsområde inom reklam, event, kontors och butiksmiljö, scendekor, mässor etc. Det är bara fantasin sätter gränser.

Promotionprodukter

Här hittar du promotionprodukter som stärker ditt varumärke och ditt företags image, allt från muggar, snäppfemmor, musmattor och vattenflaskor pennor, m.m. Produkter som hjälper dig att profilera företaget, såväl internt som externt. 

Promotionprodukter kataloger

Trycksaker & Mässa

När man deltar på en mässa eller anordnar ett event är det viktigt att man syns ordentligt. Målet är att nå ut med sitt budskap på snabbast möjliga sätt. Vi hjälper er att utveckla kreativa och spännande lösningar för mässmontrar, utställningar, events, showrooms mm. Med rätt exponering stärker ni ert varumärke och förmedlar rätt budskap till besökarna.

http://np.netpublicator.com/netpublication/n23895993

Rollup Eco 85x200cm

Fasadvepa

Mässvägg Pop-up

695kr

fr. 449kr

4995kr

Läs vidare på www.grafixa.se

www.grafixa.se

jimi@grafixa.se

070 998 36 51

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!