Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Många känner sig kallade men få kan grunderna

Idag pratas det mycket om coaching och det coachande förhållningssättet. Chefer kallar sig coacher. Säljare kallar sig coacher. Utbildare kallar sig coacher. Många vill coacha och ”vara coachande” men få känner till de faktiska teknikerna.

I grunden handlar coaching om kommunikation och detta är något vi tar fasta på i en ny utbildning som startar under våren. 

Vi har plockat ut några russin ur kurskakan för dig som redan idag vill bli effektivare i din kommunikation med medarbetare, kollegor och kunder.

Klicka här för några tips från coachen.


Populärt seminarium om affärsnytta med sociala medier

Varje år arrangerar CoachHuset i samarbete med Jusek och Civilekonomerna ett stort antal seminarier på temat utveckling - för individen, karriären eller organisationen.

Ett av de mest populära seminarierna handlar om hur företag och privatpersoner kan bygga varumärken, karriärer och nätverk i sociala medier.

Läs intervjun med seminarieledaren för inspiration och idéer.

Letar du eller din arbetsgivare efter ett inspirerande seminarium till sommarkonferensen eller höstkickoffen? 

Här finns mer information om CoachHusets aktuella seminarier.


Passion, affärer och kvinnligt företagande

I det senaste numret av Passion for Business figurerar CoachHusets grundare Carina Kindkvist i en artikel om tillväxt och kvinnligt företagande.

Köp tidningen i en tidningskiosk nära dig eller läs artikel från vår hemsida.

 


Tycker du att våra nyhetsbrev kommer alltför sällan?

Då skall du bli vän med oss på Facebook för att ta del av våra mer löpande uppdateringar. Vi skriver om nya erbjudanden, mässor vi besöker, event vi arrangerar, kundaktiviteter vi genomför, kursstarter, nya samarbeten och annat spännande som händer i verksamheten. 


Om CoachHuset

CoachHuset startade 2002 som Nordens första coachförmedling och har sedan dess varit en ledande mötesplats för professionell coachning i Sverige. Över hela landet jobbar vi årligen med hundratals organisationer och individer som vill göra det mesta av sin talang, kunskap och potential. Genom individuell coachning, gruppcoachning, utbildningar och seminarier hjälper vi chefer, medarbetare, coacher och privatpersoner att nå sina egna och organisationens mål.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!