Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV #3 FRÅN PLANET LUND STADSODLINGSDAGAR, MAJ 2013

  • 7 maj sista dag att anmäla sig till temadagen ”Så odlar vi staden”!
  • Sverigeprofiler inom stadsodling medverkar i temadagen 24 maj
  • Programmet för inspirationshelgen 25-26 maj är färdigt!

Några av de medverkande på temadagen. Överst från vänster: Anna Persson, Biologiska institutionen, Lunds universitet, Julia Linder, Ett Grönare Lund, Linda Edström, LKF, Niklas Wennberg, Stadsjord, Linus Älverbrandt, Trifolio, Carolina Lindeblad, Naturskolan, Tim Delshammar, SLU, Alnarp, Anette Nilsson, Hållbart Universitet Working Group.

Anmäl dig till temadagen ”Så odlar vi staden”!

Om bara några dagar stänger anmälan till Planet Lunds temadag om stadsodling den 24 maj. En heldag i Lund med föredrag, seminarier, workshops, fotoutställning och film. Många intressanta namn. Fortbildning och inspiration för alla som på något sätt arbetar med hållbar stadsutveckling. Gratis.

Anmäl dig senast 7 maj! »


Temadagen fredag 24 maj

Varför är stadsodling så rätt just nu?

Tim Delshammar är landskapsarkitekten från Alnarp som vet vad i våra liv som gör att stadsodling är så i ropet. Tim är också en av många intressanta talare under temadagen.

Du hittar en kort intervju med Tim på bloggen »


Lördag 25 maj

Här är programmet för Inspirationshelgen!

Nu är programmet för inspirationshelgen i Lund klart! Många medverkande stadsodlingar, trädgårdar, odlingslotter och gröna miljöer bjuder denna dag in till inspiration kring odling och uteliv.

Hela programmet hittar du här!



Följ oss på Twitter!

Nu finns Utmaning Hållbart Lund även på Twitter, där vi delar med oss av egna och andras nyheter och förhåller oss till det som händer i vår omvärld.

Följ oss gärna! Du hittar oss under användarnamnet HallbartLund.
https://twitter.com/HallbartLund


Om Utmaning hållbart Lund

Utmaning hållbart Lund drivs av Lunds universitet och Lunds kommun och är både scen och verkstad för vårt gemensamma arbete för en hållbar utveckling.
Utmaning hållbart Lund ska underlätta för och utmana universitetet och kommunen att jobba tillsammans för en hållbar utveckling av Lund.

I sociala medier


© Utmaning hållbart Lund 2013
Besök: Stadshuset, Kyrkogatan 11, Lund
info@utmaninghallbartlund.se

Ett samarbetsprojekt mellan
Lunds kommun och Lunds universitet

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare anmält dig till något av Utmaning hållbart Lunds evenemang eller för att du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration gör du det enkelt genom attklicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!