Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

11 maj 2013:
YONI - Fri att njuta
Dagkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder

12 maj 3013:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män –
med Calle Rehbinder

17-19 maj 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

30 maj-2 juni 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder

6-9 juni 2013:
Kärleksretreat
En liten kärlekssemester för par – med
Jennie och Calle Rehbinder

20-25 augusti 2013:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

12-15 september 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder

***********

Tantrakvällar:

28 april 2013:
Tantrisk andningsorgasm
Lär dig att andas dig till orgasm – för såväl enskilda som par.
Med Jennie & Calle Rehbinder


5 maj 2013:
Tantralek
En kvällsworkshop med en lekfull introduktion till tantra
Med Calle Rehbinder

 

Stora förändringar i livet!
– med nyheter gällande vår kursverksamhet –

Jennie är gravid, och är beräknad att föda en liten bebis i månadsskiftet september-oktober, vilket förstås vänder upp-och-ner på en del av vår planering för resten av året. En konsekvens är att vi sannolikt inte kommer att hålla några parkurser tillsammans resten av detta år – efter Gudomlig Njutning i maj och Kärleksretreaten i juni.

Gravid JennieSå här ser Jennie ut nu - superaktuell teckning av Carl Johan Rehbinder

Det börjar synas ganska väl nu, och under sommaren kommer vi att få njuta av detta mirakulösa fenomen – en växande bebismage, vilket förstås är till stor glädje för oss. Detta har vi längtat efter.

Den första tiden med en liten bebis blir det väldigt knepigt att hålla kurser tillsammans, men vi kommer att försöka komma igång så snart som möjligt – Det första året kan vi ha med oss en assistent som kan hjälpa oss med barnet under kurspassen.

Vi har ju den stora fördelen att den större delen av vårt arbete är sådant vi gör hemma, och kurshelgerna är väldigt korta och intensiva, så det kommer att gå bra att sköta vår verksamhet, även under dessa nya och lyckliga omständigheter. Men att ha en bebis är trots allt ett heltidsarbete, så det kommer att se annorlunda ut.

Detta betyder t.ex. att om ni vill uppleva vår mest populära och kraftfulla kurs för par inom en överskådlig tid – så finns chansen nu! Den 17-19 maj blir sannolikt den sista kurshelgen för Gudomlig Njutning i år.

I övrigt kommer hösten att fyllas med kurser och föredrag som Calle håller - med början redan i september, då det blir en TantraLila – kanske även senare på hösten.

Coaching och taktil stimulering kommer vi att erbjuda i vår och sommar, men även i höst, förstås, jämte alla andra uppdrag vi brukar ta - foto, illustration, föredrag, skrivande och allt annat vi brukar göra.

Våra tantrakvällar har varit mycket framgångsrika under våren, så dessa fortsätter vi självklart med i höst. Vi har också börjat samarbeta med andra inspiratörer och kursledare, och även det kommer vi förstås att fortsätta med.

Framtiden ser mycket ljus ut.

linje

Gudomlig Njutning


Vår underbara grundkurs om kärlek, sex,
relation och tantra för par!

17-19 maj 2013
Sista chansen i år! – passa på!

Våra kurser

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs (58 kurstillfällen hittills, snart 700 deltagare sammanlagt), och erbjuder en intensiv helg med fokus på sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

Eventuellt, kanske, möjligen - om det blir ett jättetryck på parkursen kan vi skapa en sommarkurs, innan Jennie blir för rund om magen, men det är inget vi kan garantera. Så, med andra ord:

Om du och din partner vill uppleva denna kurs i år, är det dags nu!

Respons från en kursdeltagare, senaste kursen i april:

"Hej Calle och Jennie!
Nu har det nästan gått en vecka sedan jag och J var hos er på er fantastiska kurs. Jag har lite svårt att hitta de rätta orden för vad jag känner så här efteråt. Men jag vill ändå försöka! Det känns som att ni med er härligt positiva, kärleksfulla och mysiga energi och närvaro skapade ett tryggt och varmt rum för mig att våga vara nyfiken på min fitta, min kåthet, min lust, min njutning och min sexualitet. Något som jag längtat efter i mitt liv. Jag har nog inte riktigt lyckats skapa det på egen hand. Normer, fördomar, stränghet och annan 'skit' har hållit mig tillbaka. Jag känner att jag fick möjlighet att ta tillbaka lite av mig själv, och det är värdefullt för mig utifrån den jag är och det jag står för. Så TACK för det!!

Sen vill jag säga att er trygghet, er kärlek och er öppenhet sinsemellan inspirerar mig! Fortsätt vara de ni är, sluta aldrig med det!

Vad ni och kursen gjorde för mig och J vill jag också nämna lite om. Det känns som att vår kärlek och sexuella energi mellan oss förtydligades för mig. Jag har varit och är en relativt osäker själ (det här med en positiv självbild) vilket har speglats i vår relation. Jag upplever att jag ser J mer och hans kärlek och värme gentemot mig, det gör mig mer trygg och mer öppen i vår kontakt. Det frigör mer kärlek och positiv energi mellan oss och det är som ni sa på kursen, som positiva ringar på vattnet. Så återigen, TACK!!!

Jag har rekommenderat er kurs till en kompis och hennes kille, ni är så himla bra på det ni gör så jag kunde inget annat när jag fick höra om deras relation och deras, som jag förstod det, längtan efter initimtet och närvaro mellan varandra.
Ta hand om er och en stor KRAM!

Läs mer respons från tidigare kursdeltagare »

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »


Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!
Kom gärna dit och klicka "gilla" - det gillar vi!

Facebook

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Njut ab – coaching, personlig utveckling, mat- och vinresor
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Sexsibility – sex med sensibilitet

     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!