* Veckans Recept: Spaghetti med Köttig sås, Tomatsås, Pesto & Pad Thai
* Samköp Grönsakssvarven Spirali
* Julklappstips!

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren

Veckans recept

Hej! Nu är det äntligen dags att komma igång med grönsakssvarven. Med den kan man göra fantastiskt goda rätter. Recepten hittar du längre ner i Samköpsbrevet. Hjälp gärna till att sprida inspirationen - klicka här.


JIPPI! ÄNTLIGEN!

Lansering av Grönsakssvarven Spirali

SAMKÖP 12 - 14 nov

*Nyttig spaghetti * Snabbt, gott & billigt

"- Det här är en riktig favorit i mitt kök! Jag älskar att göra spaghetti, fettuchine, tagliatelle mm av grönsaker just för att det går så snabbt och är gott & nyttigt. Till detta svänger jag ihop en enkel sås i mixern och så är middagen klar på 15 minuter." säger Catherine.

På förfrågan från många medlemmar startar vi nu ett Samköp på Grönsakssvarven Spirali. Det har visat sig bl a på våra Middagsknyt att de flesta som kommer i kontakt med detta enkla lilla redskap fullkomligt älskar det!

Läs mer om Samköpet här


Julklappstips!

Spiralin är perfekt att ge bort i Julklapp eller Present och inspirera familj och vänner till mer god, hälsosam och vacker mat. Den är enkel att hantera, lätt att göra ren och det blir supergott.

Läs mer om Samköpet här


4 Recept du kan göra med en Spirali

Mickes köttiga röra med spaghetti

Den här goda kryddiga och köttiga (vegetariska) röran med zucchini- och morotsspagetti tog Mikael med till ett av Knyten.
Den smakar förvånansvärt köttigt och är också mycket mättande. De här kan vara en rolig rätt att bjuda en van köttätare på :)

Vill du se hela receptet - klicka här


Pasta med tomatsås & pumpaparmesan

Jag älskar den här enkla rätten som ofta återkommer i mitt kök säger Catherine. När det är tomt i skafferierna och kylskåpet brukar jag alltid kunna svänga ihop denna rätt.

Här avslöjar vi recepten på pumpaparmesan, tomatsås och zucchinipastan


Pasta med Pesto

Spiralin är verkligen mycket användbar. Med hjälp av en mixer och spirali går det snabbt att göra en nyttig och god middag.

Läs Open World Cafés recept här


Pad Thai

Det här är en rätt som tilltalar många. När vi hade vårt event "Det Goda Livet" så bjöd Open World Café bl a på en läcker Pad Thai som många frågade efter receptet på.

I detta inlägg finns även recept på solburgare, algburritos, gräddfil och gojibärssås.


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.
Klicka här för att se Knyten

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på Samköpsbrevet


Lev gott önskar
Mikael, Anna-Karin och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2013

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!