Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi går mot skidsäsongen

Ärade medlem.

När ni läser detta har vi avslutat vår 8:e säsong på Links. När vi blickar tillbaka kan vi glädjas åt att banan åter har hållit hög klass. Vi tackar Claes och grabbarna för ett gediget arbete och engagemang. Invintringsarbetet är nu i det närmaste klart och gräset får nu vila fram till nästa säsong. Några undrar säkert varför vi alltid stänger så pass tidigt, månadsskiftet oktober november. Det går ju fortfarande att spela på fina höst/vinterdagar. Anledningen till vi stänger är att vi vill presentera bästa tänkbara bana när vi öppnar i april. Vi anser inte att det går att kombinera spel på sommargreener långt in i november med en tidig öppning på våren. Vi hänvisar därför till spel på Lilla banan under vintersäsongen. Där spel kan ske på ordinarie greener hela vintern. Ni som har All Inclusive medlemskap, eller medlemskap på Lilla spelar fritt hela vintern. Övriga betalar gällande greeenfee.

Vinterligan skapar gemenskap

För oss på Sommarro är det viktigt med värme och gemenskap i klubben. Alla skall känna sig välkomna att delta i alla aktiviteter. Nu på vintern samlas vi på lördager.

Lördag den 2:a november startade vinterligan på Lilla banan. Planen är att spela 9 hål varje lördag då väderleken tillåter. Efter spelet finns möjlighet till gemensam fika i klubbhuset.  Läs mer om reglerna för deltagande i vinterligan på hemsidan.

http://www.sommarogolf.se/vinterligan/

Golfresor i Vinter

Spanien i Mars

Vi gläds åt att Birger fortsätter som pro på Sommarro även 2014. Som en bra start på säsongen inbjuder han till en golfresa/golfskola i mars. Platsen är Lumine Golf i Spanien. För mer information om resan klicka här.

För en liten exlusiv grupp (max 8 personer) planerar jag att anordna en resa till Sydafrika. Resan över 16 dagar innehåller, golfspel på toppbanor, safari, vingårdar, sevärdheter samt möjlighet till intruktion av en sydafrikansk pro. Resan startar 7:e mars från Stockholm och man är hemma igen den 22:a. 

Mer info om denna resa finns på hemsidan under golfresor 

Är du intresserad att hänga med ? Skicka då snabbt ett mail till lars.jarner@sommarogolf.se.


Bättre bilförare med Sommarro och VCDA

Tillsammans med VCDA (Volvo Cars Driving Academy) och välkände Rallyprofilen Jonas Kruse, kan vi på Sommarro nu erbjuda förarkurser. Du lär dig att köra både ekonomiskt och säkert med Jonas som lärare. Vi har själva testat kursen och kan lova att det är en rktigt kul. Om du kör mycket i tjänsten finns många kronor att spara på en grönare körstil. Kontakta Lars via mail eller Jonas på 070-524 09 40 för mer information.

Hyra kontorslokal på Sommarro

Är du i behov av ett mindre kontorsutrymme ?

Just nu har vi 2 mindre lokaler att hyra. Båda är  ca 25 m2 och är lämpliga som kontor för det lilla företaget. Ta kontakt med Lars eller Claes om du vill kolla på lokalerna. Priset är konkurrenskraftigt jämfört med centrala stan, dessutom har du "ganska" nära till golfbanan.


Julbord och golftävling

Lördagen den 7:e december planerar vi att köra en scramble på Lilla banan och ett traditionellt julbord på kvällen. Priset är låga 295:- för medlemmar och 345:- för gäster. Föranmälan är nödvändig, sker via Min Golf. Om du inte lyckas med det kan du alltid skicka ett mail till Lars

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!