Nyhetsbrev med senaste nytt från golfklubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

I detta Nummer

Referensområden

Sommar(ro)fredag

Klubbmästerskap

Gästerbjudande

Seniorgolfen

Golfutbildning

Olympiagolf 11/8

Krattan i Bunkern !

Nyhetsbrev Augusti 2013

Hej Lars 

Vilken underbar sommar 2013 !!

Sannolikt har vi upplevt den bästa sommarmånaden på många många år. Hoppas ni har prickat in en underbar semester med mycket bad och sol. Genom det fina vädret har det varit ganska lugnt på banan under juli. Vi som jobbat har efter bästa förmåga vattnat ytorna för att hålla gräset grönt. Hoppas vi får en lika fin sensommar och höst med mycket golf.


Referensområden i ruffen

Ibland händer det att vi missar ett utslag och hamnar i ruffen. Vi varken kan eller vill klippa ner all ruff på banan men vi vill gärna att ni hittar era bollar lättare. För att underlätta lokaliseringen av bollen har vi klippt upp ringar i ruffen som referensytor. Förhoppningen är att det skall bli ett mera avgränsat område att leta i när olyckan är framme. På bilden ser ni hur dessa referensområden ser ut på första hålet.


Sommar(ro)fredag

På utvalda fredagar försöker vi anordna aktiviteter och enkla tävlingar för medlemmar oavsett spelhandicap med syftet att att du skall få nya golfkompisar.  Du skall allid känna dig välkommen på en Sommar(ro)fredag oavsett om du är nybörjare eller låghandcappare. Nu på fredag 2:a augusti blir nästa tillfälle. Vi spelar bästboll 6 hål och avslutar med mat och dryck på uteserveringen. Kostnat 150:- per person. Välkomna

Klubbmästerskapen

Boka in söndagens den 25:e för då är det dags för årets stora drabbning på Sommarro, klubbmästerskapen. Vi brukar ha många deltagare på KM vilket är jättekul. Även i år spelar vi 24 hål i samtliga klasser. Herrar spelar från Vit Tee och övriga klasser från ordinarie gul respektive röd tee. Anmälan via Min Golf.

Gästerbjudande

Nu kan du visa din fina hemmabana för golfkompisar på andra klubbar. Under augusti månad får dina kompisar 100:- i rabatt på ordinarie greenfee när dom spelar tillsammans med dig. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, t.ex röd avgång, värmlandgreenfee. Juniorer har 50:- i rabatt.

Seniorgolfen torsdagar


Seniorgolfen på torsdagar har blivit uppskattat av de som provat. Alla som är lediga på torsdag förmiddag är välkomna att bli med i gemenskapen. Samling sker kl 09.00 för lottning. Kostnad 20:- som går till prisbordet. Bibbi och Ronny tog hem seger i bästbollen den 18:e juli.

Erbjudanden från Birger

För er som behöver vässa närsplelet kommer Birger att köra 3 dagars specialkurser i närspel med start 12/8 för damer och 13/8 för herrar. Anmälan till Birger senast fredag 9/8. Kostnad 400:- för 3 dagar.

Måndag den 12/8 kl 19 kommer Birger även hpålla ha en föreläsning om sin syn på golfsvingen. Priset är 100:- vilket inkluderar kaffe och smörgås.

Det finns även möjlighet följa med Birger till Murcia i Spanien i höst. Resdatum 29/10 - 5/11.

Mer info om den resan hittar ni på Birgers hemsida.

Olympiatävling

Det är fortfarande en hel månad kvar i olympiagolfen så det är inte för sent att anmäla sig. För alla olympiagolfare kör vi en 18-hålstävling söndagen den 11:e augusti. Startavgift 50:-. Vi bjuder även in olympiagolfare från andra klubbar som då även betalar 150:- i tävlingsgreenfee.

Krattan skall ligga i Bunkern

Snälla, tänk på att lägga tillbaka HELA krattan i bunkern. För varje kratta som sticker ut i gräset måste vi kliva av klipparen och lägga in krattan i bunkern innan vi kan fortsätta att klippa. Det tar mycket extra tid och kraft. Vi är mycket tacksamma om ni kan hjälpa oss att peta in krattor som sticker ut och sprida kunskapen till era medspelare.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!