Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

20-25 augusti 2013:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

12-15 september 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder


***********

Andra evenemang:

11-16 augusti 2013:
Sexsibilityfestivalen
Nu på Öland!
Och vi är med och håller ett antal programpunkter som varje år!

***********

Höstens program kommer senare i sommar.

 

Sexsibilityfestivalen 2013

Njuter du av gemenskap och nya upplevelser? Vill du uppleva intimitet och njutning med andra? Vill du utforska din sexualitet, i trygghet och helt på egna villkor? Har du en semestervecka kvar som du kan ta ut i augusti?

Upplev Sexsibilityfestivalen! Du kommer att få möjlighet att delta på en mängd kortare kurspass, föredrag och happenings med flera olika lärare som fokuserar på sexualitet, närhet, njutning, tantra, kärlek och andlighet.

Under fem dagar i augusti får du möjlighet att uppleva något helt unikt, en tillvaro de flesta knappt vågar drömma om – en sexuellt tillåtande och uppmuntrande samvaro, med total acceptans för såväl egna som andras gränser och integritet.

I år är det femte året för festivalen, och det blir en hel del nyheter. Tidigare år har festivalen ägt rum i juli månad, i Norrköpingstrakten, men i år har festivalen bytt plats, till en stor camping på Öland, närmare bestämt Wikegårds semesterby i Löttorp, och även datum - 11-16 augusti.

Sexsibilityfestivalen 2013

Några av alla kursledare som håller aktiviteter på festivalen:
Ruby May, Pia Struck, Matt Sinbad, Johan Ekenberg,
Martin & Diana, Sara Brorsen Skaarup, Ingrid Frideborgsdotter, Silja Rehfeldt, Carin & Robert, Alexander & Charlotte Rudenstam, Lorenzo Stiernqvist...

Vi är med, förstås, och håller ett antal workshops - från gränssättning till sensuella tantralekar, kvinnokurs, oljeglidning och kroppsmålning. Calle kommer dessutom att hålla bröllop för ett par som faktiskt träffades på en av våra kurser, för sex år sedan! Det blir sommarens tredje bröllop för Calle, men vi kan nog lova att detta blir extra vackert!

Kom du också! Vi kan lova att det blir en extraordinär upplevelse – större och maffigare än någonsin!

Sexsibilityfestivalen 2013 - på Facebook

För deltagarbokning, information, frågor och svar:

Mer om festivalen på hemsidan »

Sexsibilityfestivalen på Facebook »

En kraftfull deklaration om syftet med festivalen »

Respons från deltagare på tidigare Sexsibilityfestivaler:

"Tusen tack för en underbar festival som överträffade alla mina förväntningar!!
Så många underbara, öppna, kloka & magiska människor som öppnade upp för många sinnliga upplevelser & vidgade gränser.
Så mycket gammalt som finns med i "bagaget" som blir ifrågasatt & ersatt av något nytt & härligare.
Aldrig har orden "peace, love and understanding" varit så sanna & fått sådan mening som under festivaldagarna.
Nästa år tar jag med vänner som också vill få lite nya perspektiv & uppleva äkta möten med härliga själar!!
"

---------------

"The Sexsibility festival was outrageous! Six days with wonderful people, excellent food, and an impressive program filled with (several parallel) workshops from early morning to late evening on everything imaginable, from meditations and tantra to collective masturbation and BDSM.
I definitely managed to get out of my comfort zone and I feel that I have grown and gained new awareness, although I also had ups and downs, and got in touch with both deep sorrow and tremendous rage.
"

---------------

"Alltså wow. Så jävla nöjd. Och tacksam. Det blev ju helt magiskt underbart! Tack alla modiga människor som var med och bidrog till detta! Känner mig lite hög på livet just nu faktiskt! ♥"

---------------

"Jeg vil sige tusind tak for denne gang. Tusind tak for al den kærlighed vi delte med hinanden. Det var de smukkeste festivaldage i hele mit liv. Jeg elsker hver eneste af jer for de fine mennesker I er. Jeg glæder mig vildt til at se jer alle igen næste år."

---------------

"Jag vill tacka ALLA som skapat denna möjlighet till utveckling och kunskap inom kärleken. Jag visste att det skulle finnas men har aldrig fått uppleva det så starkt och intensivt som jag nu fått. Åkte till festivalen med en intention om att hitta limmet mellan sex och relation....det blev kommunikation.
Jag är tacksam för all lärdom och för att äntligen fått svaret på hur kärleken skall kännas och behållas. Nu ger jag mig ut i världen med nya ögon och bättre verktyg. Tjohooo!!
"



Sexsibilityfestivalen 2012

Förra årets festival - 2012:

För att friska upp minnet för dig som var med förra året, eller för att inspirera dig som aldrig tidigare upplevt en Sexsibilityfestival, ska jag återberätta lite av det som hände 2012.

Sexsibilityfestivalen var årets verkliga höjdpunkt för oss sexpositiva, njutande, livsbejakande, leklystna upptäckare av det underbara livet vi lever. För fjärde året i rad hölls denna festival, och i år var det större, bättre, sexigare och läckrare än någonsin! Fler lärare, fler workshops, fler festivaldeltagare, fantastisk mat, många nyheter, bättre organisation.

Man kunde ständigt välja om man ville gå på någon workshop eller kanske bada, vila, fika i det nya kaféet med mystält, älska, sova, få en härlig massage – eller vad man nu hade mest lust med.

Det bjöds på en mängd olika slags kurspass, föredrag och happenings, ofta på tre-fyra olika ställen samtidigt (svårt att välja!), med flera olika lärare som fokuserade på sexualitet, närhet, njutning, tantra, kärlek och andlighet – däribland vi, som vanligt.

Du kan också läsa mer om våra upplevelser av festivalen 2012 på min fotografiska dagboksblogg År 50 - här, här, här, här & här!

På Sexsibilityfestivalen

linje

Calle & Jennie på Skeppsudden

Ha en sexig, njutbar, rolig och utvecklande sommar!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!
Kom gärna dit och gilla sidan!

Facebook

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Chambers of Love
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Sexsibility – sex med sensibilitet

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!