Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Välkommen till O-Ringen Boden 2013

Folkfesten i Boden närmar sig. Med mindre än 3 veckor kvar till sommarens höjdpunkt är förberedelserna i full gång med att skapa de bästa förutsättningarna, allt för att du som gäst skall känna dig extra välkommen.

I detta nyhetsbrev så hittar du den senaste informationen inför ditt Boden besök. Startlistor, trafikinfo samt detaljerad tävlingsinformation. Och för dig som inte anmält dig än så finns fortfarande möjligheten..

Välkommen till Boden och Norrbotten!


Efteranmälan fortfarande möjligt

Har du inte bestämt dig än för O-Ringen i sommar?

Då tycker vi du skall fundera en gång till..
Den 20 juli är sista datumet för efteranmälan. 
Till anmälan >> 

Med tanke på att O-Ringen hittills arrangerats vart 31 år i Norrbotten så gäller det att passa på nu, det kanske dröjer ytterligare 31 år tills O-Ringen återvänder till Norrbotten..
2013 är året för en Norrlandssemester, något som vi beskrivit i vår artikelserie i O-Ringentidningen. I den sista delen tipsar vi om trevliga och relevanta tävlingar på vägen till Boden. 
Läs mer >>


Startlistor och Programtidning

Nu finns massor av tävlingsfakta tillgängliga på www.oringen.se

Startlistor >> både ordinarie och klubbstartlistor

I Programtidningen som nu finns i digital version hittar du:

  • Arenakartor & terrängbeskrivningar
  • Tävlingsfakta
  • Info om träningspaket & träningsrace
  • Trafik
  • Kartor
  • A-Ö med korta fakta

Missa inte Salomon Trail Tour!

O-Ringenveckan inleds med ett trail-lopp, dvs. en variant av terränglopp som avgörs lördagen den 20 juli på Årberget med målet vid Boden Arena. Tävlingsplatsen är i direkt anslutning till O-Ringentorget. Här bjuds på en utmanande bana i terrängpartier där etapp 5 kommer att gå, strax söder om O-Ringenstaden. Efteranmälan är öppen ända fram på tävlingsdagen.

Tävlingen är en deltävling av Salomon Trail Tour, som omfattar 15 terränglopp över hela Sverige från vår till höst. Loppet i Boden går över distanserna 10 och 5 kilometer. 

Läs mer på www.oringen.se/STT


Tävla i Ö-vik på vägen till O-Ringen

Stanna till och spring Höga Kusten 2 dagars i Örnsköldsvik. Besök Sveriges största friluftsbutik, Naturkompaniets Outlet,  ett par kilometer från tävlingen. Erbjudande till alla deltagare. Tävlingarna bjuder på fantastisk terräng och staden har underbara besöksmål. Gå in på www.oknolaskogsarna.se för mer info.


Korta nyheter

Fler nyheter från O-Ringen:

  • Busstranser från Luleå Flygplats till Boden kan nu bokas via hemsidan. Det samma gäller busstransfer från Bodens järnvägsstation till O-Ringenstaden. Mer info >>
  • Precis som ifjol kommer Folksam ha en tvättstuga vid O-Ringentorget.
  • Aktivitetstorget för barn och ungdomar kommer hålla till vid sydöstra delen av Boden Arena. Här hittar ni kojbygge, planteringsskola, hoppborg, knep och knåp m.m.
  • Årets mässa och marknadsgatan har många intressanta utställare, missa inte det!

O-Ringengolfen

Bodens GK inbjuder alla deltagare, medföljare, funktionärer och sponsorer till en golftävling tisdagen den 23 juli.

Mer information om O-Ringengolfen hittar du på Bodens GK's hemsida


Följ O-Ringen på Twitter

Nu finns O-Ringen även på Twitter. Nu har du möjlighet att få uppdateringar och nyheter  från O-Ringen genom Twitter. Det innebär att du nu kan följa oss i sociala nätverk så som Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Ni hittar oss på Twitter som @oringenofficial

Läs mer!


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!