Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Allt du behöver veta inför O-Ringen Halland 2012

Med drygt en vecka kvar till O-Ringen så är vi i slutskedet av förberedelserna. Det 48:e O-Ringen blir en riktig folkfest i Halmstad, och nu hoppas vi också att det svenska sommarvädret kan visa sig från sin bästa sida. I detta nyhetsbrev så hittar du den senaste informationen inför ditt Halmstad besök. Trafik- och campinginformation samt detaljerad tävlingsinformation. Och för dig som inte anmält dig än så finns fortfarande möjligheten..

Välkommen till sand, bad och bokskog!


Tävlingsfakta

Camping och trafik


Få ditt resultat på Facebook eller via SMS

En nyhet för i år är att du kan få dina resultat publicerade på Facebook. Genom O-Ringen Hallands resultattjänst på Facebook, så kan du få dina resultat publicerade direkt vid målgång samt efter varje etapp. Ett perfekt sätt för dina vänner att följa din framfart under O-Ringen.

Precis som tidigare år kommer vi även ha en SMS-resultattjänst. Beställ dina eller din väns resultat via SMS genom att skicka ORINGEN RESULTAT ”och ditt startnummer” till 72 672. Det ger dig 2 SMS per dag, ditt resultat direkt efter målgång och ett slutligt resultat när klassen är klar för dagen. Kostnad 40 kr för hela veckan.

OBS! Båda dessa tjänster avser vara tillgängliga från mitten på nästa vecka. Håll utkik på vår hemsida.


Missa inte Salomon Trail Tour!

O-Ringenveckan inleds med ett trail-lopp, dvs. en variant av terränglopp som avgörs under förmiddagen lördagen den 21 juli på Galgberget i Halmstad. Start och mål i direkt anslutning till O-Ringentorget. Här bjuds på en utmanande bana i naturskön terräng kring O-Ringenstaden. Efteranmälan är öppen ända fram på tävlingsdagen.

Tävlingen är en deltävling av Salomon Trail Tour, som omfattar 19 terränglopp över hela Sverige från vår till höst. Loppet i Halmstad går över distanserna 10 och 5 kilometer. Terrängen är typisk för Halland, blandskog med inslag av fin bokskog, småkuperad och med några tuffa korta backar i den slänt som vetter i söder mot Halmstad centrum. 

Läs mer på www.oringen.se/STT 


Restauranger i O-Ringenstaden

I O-Ringenstaden kommer det finnas 3 restauranger.
2 stycken Försvarsrestauranger, samt O-Ringenrestaurangen vid O-Ringentorget.

I tävlingsexpeditionen kan ni köpa kuponger för både frukost och lunch/middag till samtliga restauranger.

Läs mer här!


KÖR HÅRT OCH FYLL PÅ!

Efter framgångarna i EM i Dalarna är det O-Ringen vi nu ser fram emot. Isostar är officiell leverantör till Svenska Orienteringsförbundet och O-Ringen och gläds givetvis åt att våra produkter bidrar till att hålla deltagarna på topp. Med sportdryck och kosttillskott får man ut sitt maximala av träning och på tävling. Vetenskapliga studier visar även att återhämtningen går fortare och risken för utmattningsskador minskar. Läs gärna mer om Isostars produkter, innehåll och funktion på vår Webbshop, där du också får fina erbjudanden. Vi ses på O-Ringen!

Isostars O-Ringen-paket endast 319 kr! Läs mer här.


Sean Banan på Nattrav - halva priset för dig som är anmäld till O-Ringen

Under vilodagen så anordnas Nattrav på Halmstadtravet. Sean Banan kommer uppträda i samband med detta och du som O-Ringen deltagare erhåller halva priset på entrén.

Biljetter beställer du genom länken och följande kod:


http://burl.dk/7nhsvb
kod: oringen12

 


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringenkansliet, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!