Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyheterna med det senaste från TrainShop AB.

DIGITAL INFODAG

Vi har den stora glädjen att inbjuda dig till den första ”Märklin Info Dagen” i Sverige. Evenemanget kommer att ske torsdagen den 5 juli 2012 i vår butik i Stuvsta. Det är första gången Märklin håller en Info Dag i Sverige och vi vill gärna dela denna dag med dig!

Vad skulle då inte vara bättre än att komplettera evenemanget med att göra ett tema för dagen med tyskt & bayerskt inriktning på mat och dryck. Aktiviteterna kommer att starta 12.00 och pågå ända fram till 20.00. Vi kommer att vara både inne och ute om vädrets makter tillåter. Seminariet kommer att hållas på engelska, för dig som gärna vill träna sin tyska går det givetvis utmärkt. Vill du ställa dina frågor på svenska ser vi till att Dieter från Märklin får frågorna översatta. Nu har du äntligen chansen att sätta Märklins utbildare på prov!

Ämnet för dagen blir allt du vill lära dig om Märklin Central station 2 och Mobile station 2. Till vår hjälp har vi Märklins utbildare Dieter Lorenz från Göppingen på plats hela dagen. Vi kommer också att ge dig tillfälle att styra lok med en Apple Ipad eller en Iphone samt mycket mer på en testanläggning. Du kommer även få chansen bekanta dig med Märklins nya ljuddekodrar och kanske också få kika på kommande loknyheter för 2012.

För att vi ska få en möjlighet att uppskatta åtgången av mat & dryck, vid servering av öl & vin i krävs i normalfallet tillstånd. Därför ombeds du att anmäla ditt deltagande med ett mail snarast, dock senast den 30 juni till vår mailadress info@trainshop.se.  Där ditt namn och telefonnummer framgår samt namn på eventuell medföljande gäst. Detta ger dig en utmärkt chans att lämna bilen hemma och istället ta pendeltåget 13 min från Centralen, för att lära och umgås under lediga former med tågfränder. Tar du ändå bilen, så kommer inte våra P-platser räcka till men det finns alternativa P-platser i området som kan utnyttjas.   

I samband med evenemanget kommer du också att få chansen att köpa Märklins unika Infodag vagnar som inte finns i sortimentet som endast är framtagen för Märklins Infodag. Inte nog med detta så kommer vi också erbjuda dig att köpa/beställa en Märklin CS2 (60215) till specialpris. 



Vi kommer även under de närmaste dagarna att släppa årets häftigaste svenska Märklin nyhet som bara kommer att kunna beställas via oss och vår samarbetspartner Rutenhjelms Elektriska AB i Skara.

www.trainshop.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!