Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej!

Har du mycket att stå i inför julen och nyåret? Många som pockar på din uppmärksamhet?

 

Lugn, vi förstår och vill bara göra dig uppmärksam på att sista anmälningsdag för vår Entreprenörsgala den 19 december är fredagen den 14 december. Har du inte anmält dig, men vill gå, rekommenderar vi dig att anmäla dig. På fredag släpper vi de platser som finns kvar för allmänheten. Eftersom du är en av våra utvalda gäster  vill vi ge dig en extra chans att knipa en plats!

 

Kvällen kommer att ge en möjlighet att se hur kulturella och kreativa entreprenörer arbetar på riktigt och att man idag kan leva på sin konstnärlighet. Bland annat ger Simon Ohlsson från Silverbullit oss en inblick i den konstnärliga processen som föreligger samarbetet med Freddie Wadling, vi får ta del av poesi från Oskar Hanska, SM-vinnare i poetry slam samt lyssna på musik från olika världsdelar. Naturligtvis finns vårt eget storband, Brewhouse Big Band på plats – så missa inte chansen att vara med när vi hyllar de som vågat ta steget till eget företag och tillsammans firar vi under kvällen våra 15 inkubatorföretag som under hösten fått en push i rätt riktning

 

 

Hoppas att vi ses – anmälan gör du på www.brewhouse.se/inbjudan

 

Varmaste hälsningar från Brewhouse

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!