Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

29 nov-2 dec 2012:
TantraLila
Annorlunda tantra – för alla – med
Calle & Jennie Rehbinder

7-9 december 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

11-13 januari 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

8-10 februari 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

8-10 mars 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

22-24 mars 2013:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

***********

Andra evenemang:

23-25 november 2012:
Livslust Festival
Festival med många kursledare och aktiviteter - vi håller 2-3 kurspass!

 

Media

Calle & Jennie i media 2012!

Vi har uppenbarligen varit jätteintressanta för olika slags media ganska länge, eftersom vi genom åren har varit med i massor med artiklar i dagspress och magasin, i radio och de flesta svenska TV-kanaler, samt även i TV i Norge, Frankrike och Tyskland. Så för att hålla dig lite uppdaterad (och för att få skryta lite) vill vi berätta lite om den senaste skörden i år.

Förutom allt som relaterar till sex och relationer, så har ju Calle också figurerat i media av helt andra orsaker under året, som politiska artiklar i dagspress, medverkan i SvT Debatt vid två tillfällen i år - ena gången om drogpolitik, andra om yoga i skolan (många strängar på lyran...). Men det ska vi inte berätta mer om i detta nyhetsbrev.

I detta nyhetsbrev fokuserar vi på sex, kärlek och relationer!

linje

Som du säkert redan läst i ett föregående nyhetsbrev blev Jennie i somras omslagsflicka och sexexpert i Martinshops nya satsning, en kombination av katalog och tidning, som kort och gott kallas "Lust".

Lust, Martinshops nya kombinerade tidning och katalogDet är inte så mycket mer att säga om det, som inte redan rapporterats i tidigare nyhetsbrev. Det kan du läsa HÄR.

linje

DN Söndag

DN Söndag, en helg i augusti, ägnade framsidan och fem sidor åt kurser om sex och kärlek, och ungefär hälften ägnades åt Olle Waller, hälften åt oss. Det blev en mycket fin och djupgående artikel av Ulrika Bye, med tydligt seriös karaktär.

Vi får alltid bra press, men det känns förstås lite extra bra att "uppgradera", som en vän till oss beskrev det – från kvällspress till DN.

DN Söndag

linje

Tysk TV dokumenterar vår parkurs

Unter Fremden Decken – ett tyskt TV-program i samma stil som Fråga Olle-dokumentären. Produktionsbolaget i Berlin hade sett oss just på det program i Fråga Olle-dokumentären som vi medverkade i för ungefär ett år sedan, och ville göra något liknande. Programmet visades i september på rikstäckande tysk TV.

linje

Amelia september 2012

I septembernumret av Amelia fick Jennie på två sidor berätta om andningsorgasmer, och hur man kan expandera sina sexuella upplevelser med andning. Inte så dumt.

Amelia september 2012

linje

Calle i en TV3-dokumentär

Måndagen den 19 november dök Calle upp i ett väldigt kort klipp (2,5 minuter, ca 34 min in i programmet) i en i övrigt tyvärr ganska dålig och tendentiös dokumentär om sexmissbruk på TV3.

Calle utgör den enda motpolen mot de tröttsamma charlatanerna bakom Dysberoendekliniken, som får alldeles för mycket plats i det här programmet. Men denna lilla insats blev dock uppskattad av många, har vi förstått.

Finns på TV3 Play:

http://www.tv3play.se/play/288272/
linje

Calle i TV3 - 69 saker du vill veta om sex

Tisdagen den 20 november var Calle med i åttonde avsnittet av TV-serien "69 saker du vill veta om sex" på TV3. Calle lär huvudpersonen lite olika övningar med andning, kontakt, bäckenbottenrullningar m.m., för att få starkare och bättre orgasmer, mer närvaro och mer njutning. Det var roligt, och det blev ett rätt bra program som helhet, tycker vi!

Finns på TV3 Play:

http://www.tv3play.se/play/282774/

linje

En hel del mediabevakning har vi alltså haft under året som har gått, och det tycker vi är väldigt kul, inspirerande och trevligt.

På gång framöver är även en intervju om porr i Amelia, mer TV, mer veckopress - mer media. Just wait and see...

Vår hemsida Cirkus Eros och media är definitivt våra allra bästa marknadsföringsvägar, och har alltid varit det, men det kompletteras numera allt mer av rekommendationer från tidigare kursdeltagare, vilket kvalitativt förstås är den allra bästa reklamen man kan få!

Tack för uppmärksamheten! Vi ses!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

linje

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Våra vänner & sponsorer:

Njut ab – coaching, personlig utveckling, mat- och vinresor
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Starspray – kurser, utbildningar & sessioner

Calle & Jennie pussas i ett klocktorn från 1400-talet


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu




 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!