Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Teater Tre inbjudna till New York

Teater Tres succéföreställning Kloss (Blocks) kommer att framföras på Brooklyn Academy of Music (BAM) i New York 24 februari - 1 mars. 

Kritikerrosade Kloss, en föreställning för barn mellan 3 och 6 år, fyller fem år i år och har sedan premiären turnerat på många håll i världen. Nu är det dags att återvända till USA och New York (som tidigare besökts 2010 och 2013) med åtta föreställningar av Kloss

Med Teater Tres universella scenspråk, som kännetecknas av få ord och mycket rörelse, kan barn över hela världen ta del och nås av föreställningen, oberoende av språktillhörighet.

Teater Tre har utvecklat sin internationella verksamhet och har de senaste två åren besökt Namibia, Spanien, New York och Haag med olika föreställningar. Under 2014 var Kloss uttagen att delta i Swedstage och Teater Tre blev medlemmar i nätverket Small size. Teater Tre är också den enda svenska teatergrupp som deltar i projektet Small size – Performing arts for early childhood, som är ett fyraårigt EU-finansierat projekt med start 2015.

BAM Fisher öppnade 2012 och är Brooklyn Academy of Music nyaste scen. Den skapades för att ge en nära upplevelse för publiken och är en plats för nyskapande artister och idéer. 

Föreställningarna i New York genomförs med stöd av Kulturrådet. 


Läs mer om Kloss
Läs mer om Teater Tres internationella verksamhet

Foto: Martin Skoog



Teater Tre / Rosenlundsgatan 12, 118 53 Stockholm / 08-669 00 60 / info@teatertre.se / www.teatertre.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!