Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Klubbmästerskap MTB

Mountainbikesäsongen i klubbens regi slutar med ett Klubbmästerskap. Vi hälsar alla medlemmar välkomna att delta i loppet som går av stapeln på lördag den 15 november kl 10.00 i Skatåsområdet. 
Startplatsen är vid Bertilssons stuga, samling cirka en halvtimme innan start. Banan är cirka 2 mil lång och anpassad för att alla medlemmar skall kunna delta. Starten är gemensam för herrar och damer och först i mål blir klubbmästare - klubbens första inom Mountainbike så det är en fin utmärkelse att ta hem. Vi bjuder på saft/sportdricka före start och vid mål. Anmäl er i tråden på forumet så vi vet hur många som kommer.  
Varmt välkomna till HCK:s första Klubbmästerskap i Mountainbike!


Medaljutdelning

Imorgon tisdag 11/11 kl 18:30 hålls det ett möte i klubblokalen med fokus på frågor kring Paris-Brest Paris.
Vad skall man äta, när skall man äta, resa, boende, utrustning mm mm. Listan på alla frågor som dyker upp inför detta äventyr kan göras lång. Under kvällen har man chansen att pumpa veteranerna på all information och erfarenhet de har skaffat sig den hårda vägen. Anmäl er gärna i tråden så att inte fikabrödet tar slut.

Alla som fullföljt ett brevetlopp i Göteborg under 2014 kommer att få tillbaka sitt startkort och sina eventuella medaljer.


Medlemsregistret

Marie Post kommer fr o m januari tillsammans med Anita Adolfsson att vara ansvariga för medlemsregistret.

Har du frågor om ditt medlemskap kan du vända dig till dem.


Medlemsmöte om kläddesign 2 December

På årsmötet i våras lämnades en motion in med önskan om att byta design på klubbkläder. Årsmötet beslutade att en grupp skulle tillsättas för att ta fram förslag på ny design av klubbkläder. Uppdraget är att presentera ett förslag till årsmötet 2015 då man har att besluta om att anta det nya förslaget på design alternativt behålla den gamla designen.

Nu har arbetsgruppen tagit fram ett antal förslag som vi nu vill visa för våra medlemmar. Därför kallar vi till ett medlemsmöte tisdagen den 2 december mellan kl. 18 och 20 då vår förhoppning är att så många som möjligt kommer och lämnar synpunkter så att vi har det bästa förslaget till årsmötet.

För de som inte har möjlighet att fysiskt närvara så kommer man även att kunna se arbetsgruppens förslag och kunna lämna synpunkter via vårt forum.
Välkomna!


Klubbfest

Självklart blir det klubbfest och den kommer att vara den 23 januari. Lokalen är bokad men vi återkommer om detaljer när det närmar sig.

Alla medlemmar är välkomna och som vanligt så går de som var med och hjälpte till på Västkusten Runt eller Hisingen Runt alldeles gratis.

Boka in datumet redan nu så kommer alla detaljer när vi närmar oss.


Ansvarig för SISU sökes

HCK var med på Göteborgs Cykelförbunds, GCF, höstmöte där den gångna säsongen summerades. GCF uppmuntrade alla klubbar i Göteborgsområdet att registrera sin verksamhet hos SISU. Detta innebär att vi fyller i en blankett varje gång vi har en kurs, styrelsemöte, informationskvällar mm. I gengäld får klubben en pott som vi kan använda för att betala lokaler, föreläsare osv. Det innebär också att cyklingen i Sverige får en större pott, just nu kan cykelklubbarna bli mycket bättre på detta om man jämför med andra sporter. Det kommer att finnas en pärm i klubblokalen med blanketter men det går också att ladda ned via denna länk:

http://www.sisuidrottsutbildarna.se/ImageVaultFiles/id_53273/cf_394/Redovisningslista_20140918.PDF

Reglerna är väldigt enkla:

  • Det ska finnas en inriktning/ett tema och en plan
  • Minst tre deltagare inkl lärgruppsledare (delar man in sig i grupper kan man fylla i flera rapporter)
  • Det ska finnas en av SISU Idrottsutbildarna godkänd lärgruppsledare
  • Minst en utbildningstimme (=45 min)

Du som är sugen att vara beghälplig med detta får gärna höra av dig till styrelsen.


HCK söker fler ledare till säsongen 2015

Vi i Hisingens cykelklubb är beroende av alla våra trevliga ledare för våra rundor. Numera går trenden att flertalet tar ett fåtal rundor och det är helt i linje med klubbens ambitioner. Det medför också det finns plats för fler.

Är du intresserad att tillhöra vårat glada trevliga gäng så hör gärna av dig till motionsgruppen


Årsmöte 2015

Skriv in onsdagen den 18 februari i kalendern då styrelsen beslutat att det blir datumet för årsmötet. Mer information kommer när vi närmar oss men som sagt boka upp datumet redan nu.


Sponsorhuset

Sponsorhuset hjälper idag över 8000 svenska föreningar och organisationer med att tjäna pengar. 

När du som medlem vill stötta Hisingens Cykelklubb kan du genom Sponsorhuset handla hos över 200 nätbutiker som alla sponsrar HCKvid varje köp du gör. Här finns bl.a CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, Inkclub, Lenson, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Zalando, Lensway, Scandic Hotels och Hotels.com. Förr såldes det kalendrar, bullar och lotter för att få in pengar till sin förening. Idag kan du handla på nätet och stödja din förening med köp du ändå tänkt att göra! Så välkommen till Sponsorhuset!

Spinningen rullar på

Är du redan medlem i Hisingens cykelklubb kostar det enbart 200.- extra för att få möjlighet att delta på samtliga spinningpass. Vi håller till på Sankt Jörgen Park i deras fräscha lokaler. Passa även på att njuta av deras rawfood-buffé som återhämtning efter spinnningpasset.

Extra roligt är det att vi dessutom fått upplägg designade av Aktivitus att använda oss av under passen.


Racesektionen har tappat tjejer

4 starka tjejer har valt att elitsatsa i MCK, vi önskar Charlotte Baker, Moa Johansson, Jeanette Arbjörk och Malin Sundbom all lycka med tävlandet i Mölndals Cykelklubb.

Ordförande har ordet

Hej,

Knappt har cykelsäsongens avslutats förrän nästa års säsong börjar planeras. Det finns många tankar och drömmar och vi hoppas på att få till ett motionslopp på hösten men även en större satsning inom MTB.

Det som ligger närmast och som också kommit igång på ett strålande sätt är spinningen. Det är dock så milt ännu att det fortfarande känns helt rätt att cykla utomhus.

Inom arbetet med HR och VKR håller vi på som bäst och pratar med samarbetspartners samt tar kontakt med idrottsklubbar och skolor och frågar om de vill vara funktionärer. I år har vi erfarenheten och kan därför planera tidigt vilket känns jätte bra. Om någon är intresserad att vara med att jobba redan nu är det bara att höra av sig.

Vid pennan

Ordförande
Aina Illiano

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem på vårat forum eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!