Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Arvid Nilsson renodlar – nu riktas all kraft på återförsäljare

Arvid Nilsson AB omorganiserar och ökar därmed sitt fokus på återförsäljare inom industri och byggsektorn. Genom en avknoppning av det affärsområde som riktat sig direkt mot industrin kan Arvid Nilsson nu lägga all kraft på retail.

Arvid Nilsson AB har tidigare bestått av divisionerna Industry och Retail. Under våren 2014 gick Arvid Nilssons Industry Division samman med Würth Industri Nordiska och bytte namn till Würth Industri Sverige AB.

Arvid Nilsson Retail Division behåller namnet Arvid Nilsson AB och fortsätter fokusera på det som varit kärnverksamheten ända sedan 1918 – industriella fästelement av hög kvalitet. Uppdelningen innebär att Arvid Nilsson nu enbart riktar sig till återförsäljare. 

– Det här är ett naturligt steg framåt för företaget och vi ser mycket positivt på delningen av våra affärsområden. Vi räknar med att kunna utveckla samarbetet med våra kunder ytterligare tack vare detta, säger Annika Folkesson, VD på Arvid Nilsson AB.


Ny försäljningschef för Sverige

Andreas Franzén är ny försäljningschef i Sverige för Arvid Nilsson AB. Han tar över jobbet efter Joakim Angervall som lämnar Arvid Nilsson för nya utmaningar. Andreas har arbetat på Arvid Nilsson AB som utesäljare i fem år.

– Att vi nu kan fokusera helt och hållet på våra återförsäljare ser jag som mycket positivt. Vi kommer att bli effektivare och tydligare i vårt erbjudande, och vi kommer tillsammans med våra kunder att skapa många riktigt bra affärer, säger han.
Ett sätt där Arvid Nilsson AB kan hjälpa sina kunder ta hem affärer är OneOff-konceptet där Arvid Nilssons experter hjälper till med skräddarsydda kundlösningar vid projektupphandling.
– Vi kick-startar nya Arvid Nilsson AB med tre bra erbjudanden. Ett är att vi ger möjligheten till alla våra kunder att testa vår OneOff-support. Vi ger också 30 dagars extra kredit till alla som lägger order över 20 000:- före den siste november. Dessutom är vårt nya StoreSystem nu klart, och vi kan komma ut till butik och uppgradera till ett tydligare och snyggare system som hjälper butikens kunder att hitta rätt lätt.


StoreSystem 2.0 – tydligare och smartare

Med nya tydligare toppskyltar, tydligare etiketter och smart färgkodning gör StoreSystem 2.0 det ännu lättare för butikens kunder att snabbt hitta det de behöver. Systemet gör infästningsavdelningen enkel att sköta och kunden klarar sig själv i större utsträckning. För butiker som idag har StoreSystem kan Arvid Nilssons butiksbyggare komma ut och  uppgradera till det tydligare StoreSystem 2.0, städa i  hyllorna och göra en inventering av Arvid Nilsson-sortimentet.
– De kunder som redan har uppgraderat till nya StoreSystem 2.0 är väldigt nöjda, säger Andreas Franzén, försäljningschef på Arvid Nilsson AB.

Har du inte StoreSystem idag och är nyfiken? Kontakta din säljare.


Tre nya produkter i sortimentet

Arvid Nilsson AB lanserar nu en ny egentillverkad list-, sockel- och golvskruv. Skruven har ett mindre huvud vilket gör att det blir en bra försänkning. Skruven har dessutom en motgänga under huvudet för att pressa listen eller sockeln mot underlaget och för att förhindra knarrande trägolv. Skruven är gulkromaterad, men finns också med vitlackat huvud. Den är försedd med torx-grepp och cut-spets för att minska sprickbildning. Kan monteras i trä- eller stålregel.

Nytt i sortimentet är också Apolo Meas Slagankare med krage SA plus, som går upp till M20 och är CE-godkända och brandklassade (F120). Dessutom finns Betongskruv TSM nu även i rostfritt A4, även den CE-godkänd och brandklassad (F120).


Träffa oss på Elmia Subcontractor

Kom och besök oss på Elmia Subcontractor den 11-14 november i monter D02:55. Här visar vi bland annat Heico-lock brickor och vår nya stålbyggnadsskruv för icke-förspända förband. Välkomna! Klicka här för fri entrébiljett.


Enkla instruktionsfilmer på Youtube

Du har väl inte missat att Arvid Nilsson har en egen Youtubekanal? Klicka här och kolla in våra instruktionsfilmer där vi går igenom  fördelar och unika egenskaper hos vårt Right-sortiment.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!