Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Areff – Clever ID Management

Areff jobbar just nu på en ny grafisk profil och inom kort kommer vi att lansera en ny hemsida.

Areffs logotyp kommer att finnas i en uppdaterad version som inkluderar Areffs budskap – Clever ID Management. Vi hjälper företag att realisera möjligheterna med RFID. Areff levererar snabbt, enkelt och effektivt innovativa och säkra kundlösningar - kort och gott ”Clever ID Management” för vår kund.

Den nya grafiska profilen är ett naturligt steg i den satsningen Areff gör mot marknaden. Vi vill framstå som ett företag som förändras i takt med tiden, som är lyhört för våra kunders behov och som utvecklar innovativa moderna lösningar. Tanken med den nya profilen är att skapa en enhetlig bild av Areff som återkommer i allt kommunikationsmaterial.

Hemsidan är också uppdaterad och det blir betydligt enklare att finna information om företaget och aktuella nyheter. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt med nyheter som berör vårt sortiment.

Arbetet med att ta fram vår grafiska profil och hemsida gör vi tillsammans med Kaliber Kommunikation i Karlshamn och Jörgen Ragnarson Fotograf i Karlskrona.


Areff på SKYDD 2014!

Vi kommer att visa upp passerkontroll, besökssystem, ID kort och plastkortsskrivare från Fargo. Vi kommer även att kunna svara på frågor kring all form av fysisk och logisk access samt även systemutveckling av olika typer av identifieringssystem baserade på RFID.

Vi demonstrerar Visit08, ett komplett besökssystem integrerat med FARGO® plastkortsskrivare. Vi kommer även att visa samtliga skrivare från Fargo®.

Med oss i montern kommer vi också att ha personal från HID Global FARGO för att ge er möjligheten att ställa initierade frågor om FARGO®.

Vi som kommer att vara på mässan är:
Bernt Karlsson (CEO, Areff), Linus Svensson (Säljare, Areff), Simon Weidenberg (Säljare, Areff) och Mathew Burt (Area sales manager, HID Global/Fargo) och Jon Ashworth (Channel Marketing Manager, HID Golbal/Fargo).


Nya produter - SlimFlex™ Seal Tag och Epoxy Tag UHF

SlimFlex™ Seal Tag är idealisk för att tillsluta industriella containrar. 

Lösningen förhindrar obehörig åtkomst till innehållet under lagring eller under distribution. Behållare som är slutna med UHF Seal Tag kan identifieras på upp till 8 m och kan fästas där ett buntband kan användas. Vi lasergraverar med er logotyper, streckkoder eller text.

Epoxy Tag UHF är en extremt tunn, hård tagg för industriella applikationer.

Den tål så högt tryck och temperatur att den kan bäddas direkt in under formsprutningen av plastbackar eller andra plastprodukter. Taggen kan också eftermonteras med nitar eller skruvar. Vid behov levererar vi taggen med er logotyp, streckkoder eller annan text.

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Areffs nyhetsbrev!

Bernt, tipsa en vän om vårt nyhetsbrev!


Areff på LinkedIn

Följ Areff på LinkedIn och se vad som händer i den dagliga verksamheten på Areff.



ID06 Portal Areff

Printer direkt på webben



Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!