* Veckans Recept: Ljuvlig hummus från Hippocrates
* Brian Clement i Stockholm & Malmö 18-19 mars
* Samköp av Recept- och Hälsoböcker

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren

Hej!

Har årets första varma solstrålar träffat dig? Börjar det spritta i kroppen? Har du tagit en paus och gått ut, bara för att ta några djupa andetag, rensa huvudet och släppa allt för en stund och vara i nuet? Vi på rawfoodmiddagar önskar dig inget hellre än att du ska njuta och ägna din tid åt det du vill. För att ha energi till detta hjälper det mycket med en hälsosam livsstil fylld med mängder av god mat och glada vänner. Det är här vi kommer in - det är ju det som vi brinner för.

Det är svårt i vårt hektiska informationssamhälle att gå blind för alla hälsotrender, kostråd, dieter och varningar om alla gifter i samhället vi bör undvika. Är du en person som lyssnar med ett halvt öra, men det mesta går dig förbi? Inte för att intresse saknas, utan snarare för att det är lätt att känna sig korvstoppad och undra vad som är riktigt. Eller är du en person som är i full gång i förändringsprocesser och känner att du redan vet din väg och riktning till stor del och vill lära dig mer både för din egen skull och för att med tyngd kunna bemöta familjens, vännernas och kollegornas frågor och kanske höjda ögonbryn kring hälsobanan du har valt. Eller så kanske du precis som oss, jobbar med god mat, hälsa och vård.

Oavsett var du befinner dig vill vi underlätta din vardag genom snåriga hälsostigar och har i detta samköpsbrev fokuserat på att samla litteratur med 1) evidensbaserad forskning samt 2) utsökt goda och hälsofrämjande recept.

Många av böckerna vi tipsar om i det här brevet har Dr Briant Clement författat. I samband med detta har vi också bjudit in Dr Clement själv, den 18 och 19 mars, för att du under en härlig, energigivande och livsbejakande kväll ska få ta del av några av de viktigaste kunskaperna "live". Dessutom får du då en ypperlig chans att ge uttryck för alla dina frågor, tveksamheter och funderingar.


Soliga vårhälsningar

Catherine & Mikael


Hjälp gärna till att sprida inspirationen - klicka här.


Samköp av våra finaste böcker

Hitta rätt i hälsodjungeln med utsökt god mat

11 - 13 mars

Fraktfritt över 500 kr

Nu samköper vi alla våra finaste böcker om utsökt god mat, livsstil och hälsa.
Läs mer om några utvalda böcker nedan eller Klicka här för att komma direkt till samköpet 


Kostråd? Vad ska vi tro?

5:2, LCHF, rawfood, folksjukdomar osv - hur hänger allt ihop?

En föreläsning i Stockholm 18 mars och i Malmö 19 mars

Brian Clement i Sverige

Vi är så glada att Dr Brian Clement har fått en lucka i sitt Europaprogram och nu alltså kommer två dagar till Sverige. Tanken var att han skulle komma först i höst, men nu fick vi möjliheten att på kort varsel arrangera dessa två föreläsningar.

Vi har lyckats få ner priset vid förköp i webshopen till endast 150 kr. Passa på att samla ihop alla dina hälsofrågor samt ta med dina vänner och bekanta för en härlig livsbejakande kväll tillsammans.

Hoppas vi ses!

>> Klicka här för mer info och att köpa biljett
OBS! Mycket begränsat med platser.


Livstil & raw food recept från Karin

Inspirerande handbok för alla som vill optimera sin hälsa, energinivå och ta reda på hur bra det går att må. Boken är uppbyggd med en faktadel om kost, raw food och livsstilsval som träning, optimal andning, kroppens inre miljö, pH-balans och mentala hälsa samt en omfattande receptdel.

>> Klicka här för att läsa mer


Utsökta recept från Hippocrates

I denna bok har Hippocrates Health Institute samlat sina bästa recept. Här visas det utförligt hur du på ett enkelt sätt lagar läcker mat för utökad energi, balans och skönhet. Mer än 150 recept, med beredningstekniker, steg-för-steg instruktioner, näringsupptag samt tips hur du utrustar ditt kök.

>> Klicka här för att läsa mer


Vetenskapliga underlag för din kost

Vad säger vetenskapen om en växtbaserad kost och dess hälsoverkan?

Här har Dr Brian Clement samlat information genom evidensbaserad forskning. Utmärkt att ha hemma som uppslagsverk när kompisarna och kollegorna säger saker i stil med: "Lagom är bäst!" eller "Lite margarin och kött skadar ju inte; alla äter ju det."

>> Klicka här för att läsa mer


Lifeforce

Lifeforce - en guide för optimal livsstil
Vill du veta vilken mat som innehåller absolut mest näring? Vilka är grundstenarna till att skapa ett optimalt hälsosamt liv? Då är denna bok något för dig.


>> Klicka här för att läsa mer


Hur hänger mat, hälsa och sex ihop?

Boken som alla vill ha! Vad har mat och hälsa med sex att göra, egentligen? Den här boken ger dig några av nyckelkomponenterna du inte vill vara utan om attraktion, uthållighet och vägar ut från diverese sexuella svårigheter. Vi önskar dig ett spännande och hett sexliv!

>> Klicka här för att läsa mer


Den nyttiga fisken?

Det talas mycket om hur nyttigt det är med fisk. Ett återkommande argument brukar vara fisken som en nödvändig källa till Omega 3. Men är fisk från våra förgiftade hav verkligen så nyttiga? Varför ska gravida och barn undvika vissa sorters fisk eller bara äta begränsat med fisk. Är det inte gifitigt för oss andra då också? Finns det andra och bättre källor till de nyttoämnen man vill komma åt genom fiskätande?

Brian Clement går till grunden med detta och tar fram starka argument för varför man ska passa sig för att äta fisk.

>> Klicka här för att läsa mer


Gifterna du sätter på dig varje dag

Våra folksjukdomar ökar, allt fler diagnosticeras med ADHD, allergier mm. Det pratas och varnas allt mer om kopplingar till gifterna i vårt samhället och då även i det vi sätter närmast vår kropp varje dag - våra kläder. Det är alltifrån allergiframkallande medel till cancerframkallande ämnen. Visste du att bomull som är ett naturmaterial är den grödan som besprutas med mest kemikaler?

Vad kan du göra för att minska gifter från dina kläder? Den här boken hjälper dig i din väg mot en mer medveten klädkonsumtion.

>> Klicka här för att läsa mer


Hur behåller man energi & vitalitet?

Hur skapas hälsosamt åldrande? Hur behåller man energi och vitalitet? Hur håller man livsglädjen vid liv? och kanske framför allt hur njuter man här och nu under sin livsresa?
Är du intresserad av detta så är detta boken för dig.

>> Klicka här för att läsa mer


Ljuvlig Hummus från Hippocrates

Hummos är jättebra att ha hemma. Det är ett perfekt pålägg till crackers eller kan användas som röra/sås till diverse rätter.

>> Klicka här för att se receptet


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.
Klicka här för att se Knyten

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på Samköpsbrevet


Lev gott önskar
Mikael och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2014

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!