Medlemsutskick från Lilian Westerberg. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ironworks i Sundsvall

Nu är det snart dags att möta upp eldsjälarna på Ironworks. Den 1 mars ger vi oss iväg till Sundsvall för två dagars träning, föreläsningar och massor av samkväm. Vi lovar att det blir en härlig utflykt och ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter och träffa andra på i och utanför gymmet som har träningen i focus. Alltså ett unikt tillfälle att utbyta tankar, övningar och få ta del av ny kunskap och ideer. Vi bor på vandrarhemmet i Gaffelbyn. 

Och du, det här är för alla! Det är meningen att vi ska motivera varandra oavsett om vi ska upp eller ner i vikt, bygga muskler, rehabiliteringsträna eller något annat. Vi behöver alla en "spark i ändan" ibland! Häng med!

Agenda

Lördag 1 mars

08.00 Uppsamling/Avresa
Vi träffas på Max Hamburgares parkering vid Bärbyleden, Takpannegatan 35, 754 60 Uppsala. För er som kommer från Stockholm är det norra infarten till Uppsala.

12.00 Incheckning på Vandrarhemmet

12.30 Föreläsning
Vi träffar Anders Graneheim i bagarstugan i Gaffelbyn och låter oss inspireras av hans föreläsning

13.30 Lunch
I pausen ordnar vi en gemensam lunch i bagarstugans kök, även detta ett bra sätt att lära känna varandra.

14.30 Föreläsning fortsättning
Fortsättning från förmiddagens föreläsning med Anders.

16.00 Träning på Ironworks

19.00 Middag
På kvällen avnjuter vi en gemensam måltid på Udda Tapas!

Söndag 2 mars

08.00 Frukost
Gemensam och proteinrik frukost för att orka träna och åka hem under eftermiddagen.

10.00 Träning på Ironworks

12.15 Utcheckning

12.30 Lunch

13.30 Ett ord på vägen

14.00 Hemresa

Kostnader

Kostnaden för föreläsning med Anders Graneheim, boende, lunch, träning på Ironworks och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndag är 1300 kronor. Till det kommer reskostnaden. Vi gör allt för att hålla kostnaderna nere och för att göra det samåker vi, 4 personer per bil, där passagerarna delar på bilkostnaderna, ingår inte i ovan kostnad utan görs upp mellan förare/passagerare.

Anmälan

Anmälan är bindande. För bokning betalar du 450 kr/person senast sista veckan i januari. Denna summa betalas ej tillbaka om du skulle avboka. Resterande 850 kr/person betalas innan avfärd.

Anmäler dig gör du enklast genom att mejla till bokning@lilianwesterberg.se 

Mer information skickas ut via mejl till dig som anmält dig gällande boende och andra specifika uppgifter i god tid innan avresa.

Viktig info!

Då intresset för detta event är enormt och redan nu börjar fulltecknas planerar vi redan för ytterligare en resa i slutet av mars med samma innehåll, är du intresserad av att följa med då mejla oss din intresseanmälan.


Med reservation för ändringar i program och kostnader.
 


Anders Graneheim

– Lustfylldhet är för mig ett nyckelord och att träna ska vara roligt! Det utesluter absolut inte att ett träningspass inte innehåller tunga belastningar, utan snarare tvärtom! ”Pirret” och kärleken till träning måste alltid finnas med om du ska utvecklas, tvång leder sällan till framgång. Träffa Anders den 1 eller 29 mars. Missa inte detta unika tillfälle att lyfta din träning till nya höjder.


Ironworks

Sundsvalls modernaste träningsanläggning där du hittar en blandning av toppmoderna konditions- och styrkemaskiner samt fria vikter, allt i en trevlig miljö med personlig service.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!