Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser 2014:

21-23 februari 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

7-9 mars 2014:
Gudomlig Extas
Fortsättning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

21-23 mars 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

11-13 april 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

2-4 maj 2014:
YONI - Fri att njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder

16-18 maj 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

29 maj - 2 juni 2014:
Kärleksretreat
En liten kärlekssemester för par – med
Jennie och Calle Rehbinder

26-31 augusti 2014:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

 

Tomtar på loftet

Liten resumé:

2013 har varit ett fantastiskt år för oss. Vi har äntligen fått vår sedan flera år efterlängtade bebis, vilket förstås är en stor lycka och tillfredsställelse för hela vår familj. Vår lilla Disa har dessutom tre vuxna storasyskon, som också tycker att det är väldigt kul att få ett litet syskon.

Att få barn innebär stora förändringar i livet. Till att börja med har vi haft en paus gällande de kurser som vi håller tillsammans, men det uppehållet är snart över. Vi har tydligt märkt ett stort uppdämt intresse när vi nu sätter igång igen, och februarikursen är fullbokad sedan länge.

Jennies välsignade tillstånd har förevigats på flera sätt, med regelbundna fotosessioner, men också med en gipsavgjutning, som vi fick till tack vare vår underbara konstnärsvän Ylva Maria Thompson som satte ihop en ambitiös gipsgjutarworkshop för en drös glada och kreativa människor, i Folkets Hus här i Bagarmossen. Hur kul som helst. Och fint blev det! Denna vackra gipstorso hänger numera på en vägg i vårt sovrum.

Gipstorso

Den runda magen ledde också till att Livets Goda, vår lyxiga tantrasemester för par i Frankrike som vi egentligen alltid håller tillsammans, för en gångs skull behövde ledas av Calle utan Jennie. Graviditeten var helt enkelt för långt gången.

Som synnerligen kompetent livlina kom istället vår vän Amara Rådman med som Calles assistent, vilket var nödvändigt för att ro kursen iland med skönhet och harmoni. Kursen var fullspikad med åtta glada par, vilket var roligt, skönt och inspirerande!

Livets Goda 2013

Nya kurser!

Vi har varit väldigt kreativa i år! Den sista parkursen vi höll tillsammans under 2013 var vår Kärleksretreat i juni, en helt ny fortsättningskurs för par (som för övrigt blev en stor framgång, med 24 deltagare!). Tanken var att göra kursen lite som en "mini-Livets Goda", med sköna kurspass uppblandat med delikat mat, goda viner och andra njutningsämnen. Med tanke på vilka recensioner vi har fått lyckades vi uppenbarligen med det, så i år kör vi kursen igen!

Vår nya familjemedlem har på intet sätt förorsakat något uppehåll i kursverksamheten som helhet. Jennie har varit ledig, men Calle har idogt arbetat på under sensommar och höst, med både beprövade kurser och helt nya. Calle höll återigen TantraLila på Skeppsuddens kursgård, men flyttade också kursen till Stockholm senare på hösten, till samma kurslokal där vi vanligen har våra parkurser - detta innebar helt klart en förnyelse av konceptet, och det gav spännande resultat och erfarenheter!

Master Class

En alldeles ny kurs för året är Master Class, som vänder sig till proffs eller aspirerande proffs i samma bransch. Det är en mer teoretisk kurs med massor med matnyttig information som är bra att ha om man vill hålla kurser eller ge coaching med inriktning på sex och relationer. Det blir garanterat fler tillfällen, sannolikt under hösten 2014.

Sweet Surrender - a workshop about power dynamics in relationshipsSweet Surrender

Ett annat spännande nytillskott till kursfloran är Sweet Surrender, ett samarbete mellan Calle och brittiska Ruby May. Detta är en både lekfull och djupgående processinriktad kurs om maktdynamik i relationer, baserad på såväl BDSM som dramaövningar. Resultatet blev så framgångsrikt att vi nu letar efter nya helger att hålla en kurs till på samma koncept, förhoppningsvis redan i vår.

Ruby May & Calle Rehbinder


Mer media!

Även 2013 har det blivit en del media. Under Sexsibilityfestivalen i augusti var vi med i både lokal TV och press. Nyligen var Calle med i Eva Rusz program i Radio 1, och fick prata om sex, kärlek och relationer i nästan två timmar. Calle fick även nyligen i uppdrag att skriva en artikel till SvT Debatt, om sextrafficking.

Mera TV... Under våren var Calle för sjunde eller åttonde gången i ordningen med i SvT Debatt, denna gång om det danska TV-programmet Blachman, i vilket två män diskuterar den nakna kvinnokroppen medan de betraktar - en naken kvinna. Givetvis fruktansvärt utskällt i svensk media, och jag fick den festliga uppgiften att försvara programmet. Många lustiga uppdrag blir det...

Böcker...

En av de allra viktigaste nyheterna för året är något som vi knappt vågar berätta om, eftersom projektet inte på långa vägar är avslutat. Calle har kommit igång ordentligt med en faktabok om kärlek och relationer, som förstås bygger på alla våra erfarenheter och kunskaper vi har samlat på oss genom åren. Arbetsnamnet är för närvarande Kärlek, Liv & Lust - precis som de kurser vi höll under några år på Skeppsudden. Vad boken slutligen ska heta får dock framtiden utvisa. Kan Calle bara hålla skrivardisciplinen igång så kan det bli ett färdigt manus under 2014.

Calles erotiska noveller i bokform, "Cirkus Eros och andra erotiska berättelser" finns fortfarande att köpa från såväl AdLibris som Bokus och CDON. Billigast verkar den nu vara hos CDON, för endast 86:-!

Läs mer på hemsidan för Calles bok! >>

Så – vad händer 2014?

Jubileum för Cirkus Eros!

Cirkus Eros history

Cirkus Eros har funnits på Internet ända sedan 1999, och fyller alltså respektabla 15 år på nätet 2014. Föga anade Calle när han slängde ihop en liten sida för sina noveller och några gamla foton, att det skulle bli en jättepopulär hemsida, med tusentals besökare varje dygn.

När Calle och Jennie började hålla parkurser 2004 var Cirkus Eros därför vår bästa reklamplats, eftersom vi kunde nå så många potentiella kunder. Och sidan växte, med mer och mer artiklar, noveller, bilder, recensioner, frågor och svar - och kursinformation.

Jubileum för Gudomlig Njutning!

Gudomlig Njutning

Våra grundkurser för par, Gudomlig Njutning, sätter igång igen. Vi har vår första för året i februari, och den är redan fullbokad. Sen blir det tre till under våren - i mars, april och maj. Kursen i februari blir vår 60:e i ordningen - och då räknar vi bara just Gudomlig Njutning, inte alla andra kurser, som nu har blivit över 200.

2014 firar vi dessutom 10-årsjubileum för våra parkurser, eftersom vi höll Gudomlig Njutning för första gången sommaren 2004. Tio år med parkurser! Under dessa år har det hänt en hel del - med oss, med våra kursdeltagare, och med Sverige och svenskarna. Attityden har förändrats ordentligt, och det märks tydligt. I början var många av våra deltagare väldigt blyga, försiktiga och hemlighetsfulla. Till vänner och bekanta sade de att de skulle turista i Stockholm, eller möjligen gå på en yogakurs.

Men bara efter några år började attityden förändras. Vi hade varit med i en hel del media - dagstidningar, tidskrifter TV, radio m.m., och det gjorde att vi blev mer rumsrena, mer mainstream. Vi fick alltfler kursdeltagare på rekommendation från tidigare deltagare, det blev lättare och lättare att tala om det. Nu är vi väletablerade, och vi möter emellanåt folk vi inte känner, som vet vilka vi är och vad vi jobbar med - och det tycker vi är kul!

Andra planerade kurser för 2014:

Kurser som återkommer är t.ex. vår Kärleksretreat, som blev en stor succé redan första gången vi höll den 2013, Livets Goda återkommer för 13:e gången, och då kommer Jennie också att vara med igen förstås. Fortsättningskursen Gudomlig Extas återkommer i mars och YONI i maj.

Vissa kurser är inte schemalagda ännu, men vi planerar att hålla dem - Calles manskurs Mandom, Mod & Morske Män förstås, TantraLila, samt att våra Tantrakvällar ska återkomma. Förhoppningsvis kan vi som sagt hitta ett datum för Sweet Surrender i vår också.

Tillbaka till rötterna!

Det Magiska Rummet

Och så blir det TEA-A-A-A-ATER!!! Calle drar igång en helt ny kurs, som bygger vidare på de improvisationsworkshops han höll på 1990-talet, då under namnet Krokodilgruppen – nu under en ny rubrik:
Det Magiska Rummet, och kursen heter Tranceformation Impro. Första kursen i slutet av januari är redan halvfull, och det är riktigt roligt!

Teatern är en passion, och något som Calle har arbetat med en hel del under perioder av sitt liv. Dock har teatern legat på hyllan ganska länge för Calle, sedan 2003, då han både spelade huvudrollen i en pjäs, och regisserade en annan. Nu är det dags igen.

Man kan väl invända att detta inte hör till Cirkus Eros kärnverksamhet, men det bryr vi oss inte om. Vi tänker att det säkert finns en hel del teaterentusiaster bland våra läsare och kursdeltagare också. Eller så har du en vän som hyser en stark längtan efter en kurs i teaterimprovisation.

Läs mer på hemsidan för Det Magiska Rummet! >>


Utöver allt detta vill vi bara önska dig som läser detta ett alldeles fantastiskt 2014, med många underbara, sensuella upplevelser, massor av kärlek och njutning, äventyr och nya insikter!

Gott Nytt År 2014


Calle & Jennie kramas i skogen

Foto: Eva Elings

linje

Låt ditt liv bli sexigare, njutbarare,
roligare och mer utvecklande

– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

linje

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Lustjakt – Webbutik och Homeparty

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!