Medlemsutskick från Lilian Westerberg. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gumse Gym i Sollentuna

Vi börjar året där vi slutade och åker än en gång till Gumse Gym i Sollentuna! En härlig start på året, fullt av möjligheter!

Vi träffas vid Max Bärbyleden istället för som tidigare Statoil då vi då blockerade trafiken i onödigt mycket. (Takpannegatan 35, 754 60 Uppsala) klockan 09.30. För er som kommer från Gävle är det norra infarten till Uppsala. Avfärd mot Sollentuna 09.45.

På plats träffar vi Mikael Gumse själv och ett härligt gäng av de tränande på gymmet för en möjlighet att utbyta tankar, övningar och låta oss inspireras. 

Vi går in för specialpriset 50 kronor per person (ord pris 100 kronor). 

Efter passet kommer vi att avnjuta en gemensam måltid i form av Mamma Gumses oemotståndliga matlådor!

Gumse säljer även hemlagade smarriga proteinmuffins, matlådor, proteinbars, drycker, gainers och proteinpulver.

För att vi ska få lite överblick hur många som ska åka med anmäl dig genom att skicka ett mejl med ditt namn och hur många ni blir till bokning@lilianwesterberg.se. Om du inte löst transporten upp meddela oss även det så vi kan finna en ledig plats åt dig. Glöm heller inte att du som medåkare även bör bidraga med bensinpengar oavsett vem du åker med. För er som väljer att åka tåg går även det bra. Men meddela ändå att du kommer så vi vet.

Och du, det här är för alla, så även du som inte tränar på Antonis gym är självklart välkommen att följa med. Det är meningen att vi ska motivera varandra oavsett om vi ska upp eller ner i vikt, bygga muskler, rehabiliteringsträna eller något annat. Vi behöver alla en "spark i ändan" ibland! Häng med!

Vi vill också passa på att önska dig en God Jul och ett riktigt Gott Nytt år.


Gumse Gym

Gymet har en härlig atmosfär och är anpassat för alla kategorier av träningsfolk som är mån om sin hälsa. Det finns ett stort utbud av de senaste gym- och konditionsmaskinerna samt fria vikter. Gymmet har även en liten butik/cafédel där det erbjuds kläder, kosttillskott samt lättare mat och hälsodrinkar.

Mikael Gumse är ödmjukheten personifierad - Jordnära och mån om allt och alla. Mikael hälsar alla varmt välkomna den 4 Januari 2014!

Mikael Gumse

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!