* Veckans Recept: Pepparkakssmoothie
* Samköp Mixers / Blenders
* Hälsningar från Hälsoresan

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren

Veckans inspiration

Hej! Vi vill se till att alla mår så bra som möjligt och vill inspirera dig med recept och tips. Hjälp gärna till att sprida inspirationen - klicka här. Recepten hittar du längre ner i Samköpsbrevet.


SAMKÖP AV MIXERS / BLENDERS

28 november - 3 december

Leverans innan jul

När vi köper många blir det billigare

Omniblend är en mycket användbar köksmaskin som du kan göra alla möjliga rätter med: glass, smoothies, såser, nötmjölk, pizzabotten mm. Rawfood är ju så mycket mer än bara sallader och färsk frukt så passa på att utforska en värld av spännande och hälsofrämjande maträtter.

Omniblend är en av våra mest populära maskiner, just för att den är så stark och kan mala nötter och is och samtidigt som den är mycket prisvärd.

I vårt sortiment har vi två mixers - en riktigt bra och billig (Omniblend) och en som är ännu bättre och är lite dyrare (Vitamix). Här kan du läsa en jämförelse av de olika mixrarna.

Klicka här för att läsa mer och vara med på samköpet


Recept du kan göra med en Omniblend

Pepparkakssmoothie

Första advent och julen börjar närma sig. För dig som gillar pepparkakor så kommer du säkert även att gilla denna smoothie.

Här avslöjar vi receptet


Hälsningar från Hälsoresan

Förra veckan hann vi med flera besök på en riktigt trevlig rawfood-restaurang här i West Palm Beach. Det finns många härliga rätter att äta sig igenom så det kräver några besök :)

Klicka här för att se fler bilder på den läckra maten


 .

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.
Klicka här för att se Knyten

Vill du vara värd/värdinna för ett Knyt?
Klicka här för att anmäla dig

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt

Nyhetsbrevet
Inspiration, tips och kunskap ges till alla medlemmar om knyt, recept, restauranger, föreläsningar, kurser, resor mm mm ges via Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på nyhetsbrevet


Samköpsbrevet
Erbjudanden, rabatter och info om när Samköpen startar till alla medlemmar ges via Rawfoodmiddagars Samköpsbrev. Om du inte är prenumerant, klicka då här för att prenumerera på Samköpsbrevet


Lev gott önskar
Mikael, Anna-Karin och Catherine

© Copyright rawfoodmiddagar 2013

Du får detta Samköpsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!