Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

9 november 2013:
Mandom, Mod & Morske Män
Om manlig sexualitet, för män
med Calle Rehbinder

15-17 november 2013:
TantraLila Stockholm
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder
i Stockholm
REVIDERAD KURS!

29-30 november 2013:
Master Class
En utvecklande kurs för dig som är kursledare, eller som vill bli det –
med Calle Rehbinder
NY KURS!

13-15 december 2013:
Sweet Surrender
Exploring Power Dynamics in Relationships – for couples
Ruby May & Calle Rehbinder
NY KURS!

***********

Tantrakvällar:

25 oktober
TantraLek

19.00-22.00
med Calle Rehbinder

23 november
Andningsorgasm

19.00-22.00
med Calle Rehbinder

28 november
Kärlekens 9 språk

19.00-22.00
med Calle Rehbinder

 

Man ska ha en korrekturläsare/redaktör.

Jag trodde att jag hade koll på allt (det brukar bli fel när man tror just det), men av någon underlig anledning hängde datum från i våras med i beskrivningarna av kvällskurserna.

Du kan hitta rätt datum i detta korrigerade utskick, och du kan hitta mer information på hemsidan om våra Tantrakvällar.

linje

Tantrakvällar

Kvällskurser i Stockholm under hösten!

Tantrakvällarna är tillbaka! Vi arrangerar enstaka kurskvällar, med specifika teman för varje kväll. På så sätt kan du som aldrig har varit på kurs med oss få en provsmak, och du som har varit på kurs med oss kan få påfyllning.

TantraLek, andningsorgasm samt Kärlekens 9 språk är ämnena för höstens tantrakvällar, för dig som vill ha en mjuk och lekfull introduktion till hur tantra kan berika dig och ge dig mer njutning, lust, glädje och liv!

Hittills finns tre planerade kvällar på schemat, i oktober och november. Det kan bli fler kvällar därefter, men det kommer mer information om detta när vi har bestämt mer specifikt vad dessa kvällar ska handla om. Om du är nyfiken på något alldeles speciellt är du förstås välkommen att önska dig ett tema!

Under hösten är Jennie upptagen med att vara mamma åt en alldeles nyfödd liten bebis (nej, den har inte kommit ut än, i skrivande stund, men vilken dag som helst...), så tantrakvällarna kommer att ledas helt och hållet av Calle, möjligen med assistans.

linje

Tantralek

TantraLek
Workshop med Calle Rehbinder
Fredag 25 oktober, 19.00-22.00
Fridhem Helhetscenter, Fridhemsgatan 41, Stockholm 

Pris: 250:-

Säsongens tantrakvällar börjar med en lekfull introduktion till tantra. En lättsam men ändå (eller just därför) djupgående väg till stark själslig, sexuell och livsbejakande personlig utveckling.

Detta är en dynamisk introduktion till vår version av tantra – för såväl enskilda som par. Alla som har intresse och nyfikenhet på tantra är välkomna. Vi varvar teori med praktik, och du får pröva ett antal lekfulla övningar, verktyg för förbättrad kommunikation och innerligare möten.

Denna kurskväll passar för såväl enskilda som par, för alla sexuella läggningar, åldrar eller relationsstatus. Alla nyfikna är välkomna!

Ha gärna bekväma kläder som du kan röra dig i.

Anmäl dig till kvällens evenemang här >>

linje

Tantrisk andningsorgasm

Tantrisk energiandningWorkshop med Calle Rehbinder
Lördag 23 november, 19.00-22.00
Touch Center, Väringgatan 25, Stockholm

Pris: 250:-

Lär dig att andas dig till orgasm! Du får en grundlig introduktion till tantrisk andning och visualiseringstekniker för att uppnå energiorgasm. Känn kundalinienergin bubbla ut i hela kroppen!

Alla övningar är individuella, så denna kväll passar för såväl enskilda som par, för alla sexuella läggningar, åldrar eller relationsstatus.

Ha gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig i.

Anmäl dig till kvällens evenemang här >>

linje

Kärlekens 9 språk

Kärlekens 9 språkFöredrag & workshop med Calle Rehbinder
Fredag 28 november, 19.00-22.00
Touch Center, Väringgatan 25, Stockholm

Pris: 250:-

Kärlekens 9 språk är vår förklaringsmodell för hur vi människor kommunicerar kärlek på olika sätt – alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar, och de vi vill ska känna sig älskade, respekterade, sedda och uppskattade

Du får tillgång till kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld, bättre på att förmedla positiv bekräftelse, bättre på att få de människor du har i din omgivning att känna sig omtyckta, älskade, sedda och respekterade.

Föredraget fortsätter i en workshop, där vi omsätter vi teorin i praktik med några enkla och roliga övningar för att ytterligare förstå de 9 språken. Dessa erfarenheter kan du ha stor glädje av i alla dina relationer, och därmed förbättra din förmåga att kommunicera ändamålsenligt. det kommer också finnas utrymme för reflektion och samtal.

Du kan komma ensam, med en partner – eller med ett gäng kompisar. Kärlekens 9 språk är relevanta för alla slags relationer – inte bara familjen eller romantiska relationer. Du kan använda dessa metoder med dina vänner, dina arbetskamrater, grannar; alla du har någon slags relation till.

Anmäl dig till kvällens evenemang här >>

linje

Flera nya kurser under hösten!

TANTRALILA i Stockholm

Vi kan inte sluta skapa nya, spännande kurser, eftersom det känns både roligt och meningsfullt att erbjuda mer, och mer, och mer...

Master Class

Du är välkommen till tre nya kurser under sista kvartalet av 2013 –  TantraLila i en Stockholmsversion, Master Class för dig som arbetare eller vill arbeta med sex i pedagogiska och terapeutiska sammanhang, samt Sweet Surrender, som är ett samarbete mellan Calle Rehbinder och Ruby May, en alldeles fantastisk kursledare från London, boende i Berlin.

Sweet Surrender - a workshop about power dynamics in relationships

Du kommer att få separata nyhetsbrev för var och en av alla dessa kurser, men du kan redan nu läsa om dem på dessa kursers respektive hemsidor.

Läs mer om TantraLila här >>

Läs mer om Master Class här >>

Läs mer om Sweet Surrender här >>

linje

Kontakt:

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Starspray – kurser, utbildningar & sessioner

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!