Nyhetsbrev med senaste nytt från golfklubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

I detta Nummer

Tandvårdsgruppen

Medlemskväll och kräftskiva

Klubbmästerskap

Kick-Off med jobbet

Avståndsmarkeringar

Extra Nyhetsbrev Augusti

Hej Lars 

Vi skickar ut ett extra nyhetsbrev för augusti då datum för KM har ändrats från söndag 25:e till lördag 24:e istlället. Byte av dag beror på att vi vill kombinera KM med en klubbfest och då passar en lördag bättre.


Tandvårdsgruppen Scramble

Ni har väl inte missat att anmäla er till populära tandvårdsgruppen Scramble 24 hål som spelas nu på söndag den 18:e. Vi kör shutgun start 08.30 scramble 12 hål. Vi bryter för lunch efter 12 hål och återstartar för ytterligare 12 hål ca 12.30. Du kan anmäla ett helt 3-mannalag eller individuellt så lottar vi ihop ett lag åt dig.   


Medlemskväll vid KM

I samband med prisutdelningen för klubbmästerskapen den 24:e bjuder vi in alla till kräftskiva på klubben. Alla är välkomna oavsett om du spelar i KM eller inte. För att planera inköpen behöver vi föranmälan till festen. Förutom goda kräftor 10/pers kommer det att finnas färska räkor, västerbottenpaj etc samt kaffe och efterrätt. Kostnat 250:- per person.

Välkomna

Klubbmästerskapen

Boka in lördagen den 24:e för då är det dags för årets stora drabbning på Sommarro, klubbmästerskapen. Vi brukar ha många deltagare på KM vilket är jättekul. Även i år spelar vi 24 hål i samtliga klasser, D40,D50, Dam, Damjun. H40,H50,H60,H70, Herr och Hjun. Herrar spelar från Vit Tee och övriga klasser från ordinarie gul respektive röd tee. Anmälan via Min Golf.

Kick-Off med jobbet ?

Nu efter semestern brukar många göra något kul tillsammans med arbetskamraterna. Vi har många företag och organisationer som redan använder Sommarro för sina personalaktiviteter. Varför inte låta arbetskompisarna prova golf så att du själv kan brilera. För 250:- per person erbjuder vi en garanterat uppskattad aktivitet. I priset ingår en kort introduktion på rangen hur man slår en golfboll. Därefter får alla prova att själv slå bollar. I priset ingår även hyra av ett klubbset samt  3 spelbollar per person. Aktiviteten avslutas med en scramble på lilla banan. För de som önskar äta efter golfspelet erbjuder vi en kall eller varm buffé mot ett tillägg. Hör av er för att boka. 

Nya avståndsmarkeringar

Som flera av er ar påpekat har vi plockat bort pinnarna i ruffen som angav ungefärliga mått till mitten av green. Vi har köpt in nya markeringar som är lättare att se på håll och som ger ett mera exakt avstånd. Det blir vippor av plast med olika färger som anger avstånd till mitten av green. Bilen nedan visar hur dessa ser ut. Några har säkert sett liknande på andra banor.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!