Nyhetsbrev med senaste nytt från golfklubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

I detta Nummer

Webshop Dormy

HandicApp

Matservice

Klubbservice

Senorgolfare

Tee hål 5

Nyhetsbrev Juli 2013

Hej Lars 

Nu är vi mitt i säsongen 2013 och banan håller som de flesta av er redan vet absolut toppskick. Ett stort tack till Claes och grabbarna som förgyller vår tid på banan. Gäster som besöker oss är lyriska över banans kvalitet.


NYHET ! Dormy Webshop

Nu kan du köpa ur Dormys sortiment ute på Sommarro. Som en av de första klubbarna i Sverige lanserar vi tillsamans med Dormy  en Webshop i direkt klubbhuset. Vid golfreceptionen finner du nu en stor bildskärm där du på ett smidigt och enkelt sätt kan söka i sortimentet. Du lägger din beställning och betalar direkt i terminalen. Du kan välja om du vill ha leveransen hem eller till klubben. Efter hand kommer vi att utöka vårt fysiska sortiment med bollar till bra priser och logokläder från Dormy. Redan nu kan du köpa en snygg baghandduk med loggan på för 95:-.

HandicApp för Pay&Play;

För alla som spelar på lilla banan, Pay&Play, har vi tagit fram en App för att hantera ett spelhandicap vid sidan om SGF. Appen är främst avsedd för Pay&Play spelare men även vi vanliga golfare kan använda den. Den håller i dagarna på att spridas ut i övriga Golfsverige. För alla som laddat ner appen från Appstore och använt den minst 5 gånger kommer vi ha en tävling i slutet av säsongen med fina priser. Tävlingen kommer att spelas med ditt alternativa handicap enligt Pay&Play Appen.


Matservice 11-17

Som ett led i att ge er golfare bästa tänkbara service förändrar vi nu matutbudet i restaurangen något. Vi kommer kunna erbjuda olika typer av maträtter mellan 11-17 samtliga dagar. Vi kommer alltid ha goda hemlagade pajer, pastasallader med olika innehåll samt oftast ytterligare en varmrätt. Vi har därför slutat med lunchbuffén som tar för mycket resurser att hantera. Det är  viktigt för oss är att kunna erbjuda er golfare bra mat under en större del av dagen än tidigare. Lämna gärna med förslag på maträtter ni önskar i restaurangen så får vi se om vi kan fixa det.

På bilden nedan ser ni en ceasarsallad som är en del av det nya sortimentet. Välkommen in att test nya menyn.

Suverän Klubbservice

Simon Wahlan erbjuder service på din golfutrustning. Det kan gälla byte av grepp, skaft eller justering av lie eller loft. Lämna klubborna i receptionen så fixar Simon klubborna som nya igen.

Seniorgolfen torsdagar


På torsdagar kör vi seniorgolf för de medlemmar som är lediga på förmiddagen. Alla är välkomna, herrar och damer. Samling 09.00 för lottning. Kostnad 20:- som går till prisbordet.

Tee på 5:an

Herrtee på 5:an växer nu på ganska bra. Vi öppnar den så snart det är möjligt.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller var medlem 2012. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!