Nyhetsbrev från Sisjö scoutkår. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till det första nyhetsbrevet från Sisjö scoutkår. Dessa nyhetsbrev kommer att vara scoutkårens primära kommunikationskanal där vi kommer att informera om vad som är på gång inom scoutkåren, kommande arrangemang, inbjudningar till läger och annan information vi tror är av intresse för kårens medlemmar.

Även separata nyhetsbrev eller utskick per avdelning kommer att skickas ut på det här sättet, med t ex inbjudningar till hajker eller annan information som bara rör en avdelning.

Distributionslistan för nyhetsbrevet baseras på scoutkårens medlemsregister, och vi använder de mailadresser som finns noterade där. Vill du ändra eller lägga till en mailadress skickar du bara ett mail om det till sisjoscoutkar@gmail.com.


Tack för vårterminen

Maj månad bjöd på flera tillfällen då hela kåren samlades och deltog i gemensamma aktiviteter. Först hade vi ett fantastiskt kårläger vid Djursjön tillsammans med A-Dalens scoutkår och Mölndals Scoutkår, sedan hade vi en gemensam avslutning upp vid Sisjön och till sist hade vi en rekryteringsdag vid scoutstugan förra söndagen. Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla som deltog på ett eller annat sätt i dessa arrangemang och hoppas att ni alla trivdes och hade roligt.


Dags för sommarens aktiviteter

Nu stundar ett sommaruppehåll i scoutkårens ordinarie verksamhet. Det innebär dock inte att ingen scoutverksamhet kommer att ske. Ett gäng äventyrare kommer att åka till Norge på ett stort scoutläger i Stavanger, några kommer att tillbringa en vecka på lägergården Sparreviken, ett par av oss kommer att vara på Utmanar- och Roverscoutläger på Lysestrand utanför Lysekil och en Utmanare kommer att åka på ett fantastiskt scoutäventyr till Kanada under flera veckor. Vi hoppas att alla som deltar på något av sommarens arrangemang får en härlig lägerupplevelse!


Uppstart höstterminen

Höstterminens verksamhet kommer att dra igång vecka 35, dvs 26-30 augusti. Upptäckarna kommer att byta tid och ha sina möten mellan 18.30 och 20.00, fortfarande på tisdagar. Övriga avdelningar har kvar samma dagar och tider som under våren, dvs Spårarna träffas onsdagar 18-19.30, Äventyrarna träffas onsdagar 19.00-20.30 och Utmanarna träffas tisdagar 20-21.30.


Scoutshopen - nu med återbäring

Scoutshopen är Scouternas egen webbshop. I webbshopen finns sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat. Nu kan man som kund i Scoutshopen välja att skänka 5% av sin köpesumma till den egna scoutkåren. Så om ni skall köpa något, välj Sisjö scoutkår i rullistan, antingen när du skapar ditt konto eller i kassan vid betalning.


Välj eFaktura för fakturor från Scouterna

Spara på miljön såväl som scouternas ekonomi genom att välja eFaktura för dina fakturor på medlemsavgiften från Scouterna. Ansök om eFaktura via din bank, sök efter Scouterna. För att kunna anmäla sig behöver man sitt medlemsnummer, vilket man kan hitta i Scoutnet eller på en tidigare faktura. Hittar du inte ditt medlemsnummer maila oss på sisjoscoutkar@gmail.com så hjälper vi dig.


Scoutrabatt på SJ

Du som är scout eller är anhörig till någon som är scout har 10% rabatt på alla tågresor med SJs tåg inom Sverige, till Köpenhamn eller Oslo.

En fiffig grej är att det inte behöver vara en scout-resa för att erbjudandet ska gälla. Det räcker med att uppge kampanjkoden 'scout10' när du bokar.


Scouterna & XXL

Scouterna och XXL har tillsammans tagit fram sex olika hajkpaket där alla medlemmar i Scouterna erbjuds paketpris med upp till 20 % avdrag. Du får tillgång till scoutpriserna hos XXL genom att ta med dig din scouttidning Scouten eller din senaste medlemsfaktura till butiken. Läs mer om de olika paketen här.


Du får detta nyhetsbrev eftersom din mailadress finns i Sisjö scoutkårs medlemsregister.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, och inte längre få information om kårens verksamhet, inbjudningar till läger etc klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!