Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Detta nyhetsbrev skickas varannan månad till våra kunder
med information och nyheter från Wessmans Musikförlag.

April 2012 

Följ oss på Facebook

 

 
 Anders Johammar   organ plus one 

Specialerbjudande av Jan-Olof Kulanders musik

Fram till 31 maj 2012 ger vi 20% rabatt på alla noter av Jan-Olof Kulander som är utgivna på Wessmans Musikförlag. 

Klicka här för att beställa

Jan Olof Kulander är organist, körpedagog, tonsättare och arrangör.

Länk till tonsättarens hemsida

 

Organ plus one

I Bärenreiters nya utgåva finns det enklare repertoar för orgel plus ett soloinstrument. Soloinstrumentet kan vara violin, flöjt, oboe, klarinett,trompet eller horn in F. Där finns repertoar som passar för hela kyrkoåret, bröllop mm. Solostämmor är skrivna i mellanregister och i enkla arrangemang. Man kan också använda repertoar i andra sammanhang, t.ex mindre konserter.

Beställ här

 Organ plus one finns i flera delar. Läs mer och beställ HÄR

Bröllopsmusik

 

Repertoartips för sommaren

Tips på bröllopsmusik

Många par ska gifta sig på sommaren. Letar du efter bröllopsmusik? Här hittar du massor av förslag, till och med gotländsk bröllopsmusik! Här presenterar vi noter för kör, orgel, m. m.

Klicka här för att beställa

 

Repertoartips för sommaren

Vad ska kören sjunga på sommaren? Här har vi listat förslag på körmusik. Behöver du fler tips kan du bläddra i vårt kalendarium.

Klicka här för att beställa

 

 Änglagård andra sommaren - orgel  

loggor

Änglagård andra sommaren - orgel

Många frågar efter noter av filmmusik och här har vi en ny utgåva som vi tror att ni kommer att älska!

Klicka här för att beställa

Delar av filmmusiken har här sammanställts till fem satser med olika karaktärsbeteckningar. Alla satserna är överkomliga i svårighetsgrad med den avslutande satsen som en lite större utmaning. 

 

Nytt från utländska förlag

Wessmans importerar dagligen noter från hela världen. Vi har kontakt med i stort sätt alla förlag världen över. Det är mest körmusik men i stort sätt allt som finns på noter kan vi leverera. 

Här presenterar vi nyheter från några av våra leverantörer.

Klicka här för att se nyheterna


 

Abonnera på Körmusik

Vårt abonnemang NOTNYTT ger dig alla våra környheter direkt i brevlådan med 50% rabatt! Två gånger per år skickar vi våra nyheter.

Anmäl dig här

Till Gotland Choral Academy 2012 mellan den 9 och 12 april kommer två professionella körledare, Bosse Johansson och Lone Larsen, regissören Örjan Herlitz, samt Voces Nordicae.

2012 Gotland Choral Academy inbjuder kördirigenter och erfarna körsångare till att under några dagar på Gotland möta intressant musik och hitta nya uttrycksvägar för musiken genom att öka medvetenheten och förståelsen för rummet – konsertplatsen.

Mer info här

Om nyhetsbrevet från Wessmans Musikförlag

Detta nyhetsbrev är skickat till orjan@bluesproduktion.com som vi hämtat ur vårt kundregister. Om du inte vill få vårt nyhetsbrev beklagar vi att du fått det och uppmanar dig att klicka på länken längst ner i mailet så stryks du automatiskt ur vårt register. Du kan också naturligtvis kontakta oss så stryker vi dig eller svarar på de frågor du har.

Om nyhetsbrevet inte visar några bilder eller ser konstigt ut kan det beror på att ditt mailprogram inte känner igen oss som avsändare. I Outlook kan du högerklicka på mailet och välja Skräppost och sedan alternativet: Lägg till avsändaren i listan Betrodda avsändare. liknade funktion finns i alla epostprogram.

Kontakta
Wessmans Musikförlag:

Telefon: 0498-22 61 32
order@wessmans.com

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!