En pressrelease från Big Is Promotion. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lauritzson och Gustawson släpper grön sopp- och smoothiebok

GI-gurun Ola Lauritzson har slagit sig samman med ”de gröna drinkarnas gudmor”, Marlene Gustawson. Tillsammans har de skrivit en härligt hälsosam vegetarisk sopp- och smoothiebok.

Gröna sppor & smoothie bowls
Boken utkommer 9 januari 2015 (Tukan Förlag)

I Gröna soppor & smoothie bowls har författarna strävat efter att behålla så mycket som möjligt av den näring som finns i grönsakerna, bären och frukterna. Allt för att på ett naturligt sätt stärka immunförsvaret, rensa kroppen på onödiga gifter och ge den renaste formen av energi. Bokens lättlagade recept är sprängfyllda av vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Dessutom är samtliga soppor och smoothies i boken fria från tillsatt socker, laktos och gluten.

Det här är boken för alla som vill leva hälsosamt och samtidigt prova på något nytt. Gör en effektiv detox, rensa kroppen från slaggprodukter, få vackrare hy och bli snabbt av med irriterande överskottskilon – samtidigt som du tillfredsställer smaklökarna och får i dig ett mättande mål mat.

Utöver recept på soppor och smoothie bowls får man här också recept på tillbehör som bröd, granola och snacks.

Ola Lauritzson är en av Sveriges mest lästa och uppskattade fackboksförfattare. Hans tidigare kostböcker är succéer i Sverige och ett antal europeiska länder.

Marlene Gustawson är närings- och fytoterapeut och har gett ut ett flertal uppmärksammade böcker om hur rätt kost får kroppens hormonproduktion att komma i balans. Gröna soppor & smoothie bowls är deras första gemensamma bok.

Ola Lauritzon & Marlene Gustawson

Gröna soppor & smoothie bowls: 90 vegetariska recept

Författare: Ola Lauritzson & Marlene Gustawson

ISBN: 978-91-7617-089-2
Utkommer: 9 januari 2015, Tukan Förlag
Antal sidor: 192
Cirkapris i handeln: 150 kr



För ytterligare information kontakta Birgitta Haller, Big Is Promotion 
birgitta.haller@bigispromotion.se - 0739-847786

Du får detta nyhetsbrev eftersom du verkar inom media eller för att du har skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!