Problem att visa nyhetsbrevet? Öppna i webbläsare

Nu är sommaren här och livet lugnar ner sig en aning. Vi håller förstås butiken öppen varje dag hela sommaren, även om vi går över till sommaröppettider från och med midsommar. 

Vi fortsätter fira vårt 20-årsjubileum med kampanjer av olika slag. Följ oss gärna på Facebook för att ta del av det senaste!

ROSOR, ROSOR, ROSOR

Nu är det rosornas tid! Vi har närmare 200 sorters rosor och de allra flesta har börjat blomma nu. Välj på underbara gammeldags doftande rosor, moderna marktäckande rosor som blommar hela sommaren, storblommiga skönheter, klätterrosor, härdiga kanadensiska rosor och mycket mera.
Naturligtvis går det utmärkt att plantera både rosor och andra växter nu, bara man är noga med vattningen.
 

SOMMARÖPPET

Midsommarafton har vi öppet kl 10-13, och därefter går vi över till våra sommaröppettider som är måndag - fredag 9-18 och lördag - söndag 10 - 14.

Välkomna!

1000 TRÄDGÅRDAR

Den 29 juni är det Tusen Trädgårdar, och vi på Växtia är med för första gången! Vår nya visningsträdgård måste ses, och våra övriga planteringar och dammar är naturligtvis också sevärda.

BESKÄRNING

Efter midsommar går vi in i JAS, vilket innebär att de allra flesta träd och buskar går att beskära nu. Men det är ingen brådska, det går bra hela hösten. Vi har alla redskap du behöver för att göra en bra beskärning.

RESECENTRUM

Under hela våren och försommaren har vi ägnat oss åt en stor plantering på Resecentrum i Alvesta, Moheda och Vislanda. Vi har planterat perenner, buskar och träd, satt droppslang och bevattningssäckar och mycket mer.

Du får detta nyhetsbrev som kund hos Växtia, eller eftersom du valt att prenumerera. Avregistrera

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!