Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter i Juni

Hej Susanna

Sommaren och den blomstertid är här med skolavslutning inom kort. Visst är min lite avundsjuk på skolbarn som får sjunga den blomstertid och se fram mot en lång skön sommar.

Här på Sommarro är fairway grön och ruffen växer. Greenkeeper Claes oroar sig för vattnet så känns att vi nu är mitt inne i högsäsongen. Vi har redan avverkat 3 månader av denna rekordlånga säsong. Har du inte kommit igång ännu så finns det flera månader kvar och massor av tid till golf.

Maj var en stor tävlingsmånad med flera stora arrangemang. Tvärr hade vi otur med regn på samtliga stora tävlngar i en månad med i övrigt torrt väder.

NorSwedian Open  24-maj

Vårt största arrangemang någonsin var NorSwedian Open avgjordes till svensk fördel med både åska och regn på agendan. Ett stort tack till alla spelare i laget som gjorde finfina insatser. Ett speciellt grattis till familjen Åkesson, Anders och Malte som båda tog hem fina priser i sina klasser. Banketten på Hotell Plaza med Mästarnas Mästare Jörgen Jönsson som vår kapten var ett fint minne för att som deltog.


Sommarfest med jobbet

Allt fler företag hittar till oss för en kul aktivitet tillsammans. Vårt prova på paket för 250:- per person är mycket populärt. Oavsett förkunskaper kan alla få prova golf. Läs mera på hemsidan. Kanske något för dig och dina jobbarkompisar.

http://www.sommarogolf.se/foretag/

Passersystemet snart i drift

Du som önskar spela tidiga mornar eller sena kvällar och har köpt ett obegränsat spel, All Inclusive, 65+ eller Links eller fritt spel på Lilla banan kan från och med 9 juni kvittera ut en nyckelbricka för access genom grinden. 

Planen är att grinden stängs mellan 20.00- 08.00 från och med 23 juni.

Du som önskar en bricka får skriva under ett enkelt kontrakt när du hämtar ut din nyckelbricka mot en depostionsavgift på 20:-

För dig som redan har en liknande bricka är det möjligt att den kan användas även i vårt system. Du slipper i så fall depositionsavgiften på 20:-


Om du börjar spela golf när receptionen är öppen behöver du ingen bricka då grinden kommer vara öppen dagtid när receptionen håller öppet.

Greenfeemedlemmar och gäster är hänvisade till spel när receptionen är öppen.

Nationaldagsgolfen 6:e Juni

Den 6:e juni spelar vi som vanligt en Scramble över 12 hål. Det blir gemensam/shotgun start kl 15.00 så golfen beräknas vara klar kl 19.00 för samtliga. Efter golfen erbjuder vi en Tapasbuffé  (spanskt på nationaldagen ?). Som gästkock har vi Bengt Törnbom, med erfarenhet från att driva golfbana i Spanien. En överraskning från restaurang Kjell&Bolas är ochså att vänta.  Vi håller tummarna för fint väder denna kommande fredag. 

Alla är välkomna att delta, speciellt våra nya medlemmar som gått grönt kort kurs i vår.

Nyheter från Birger

Gör en svinganalys i Birgers nya svingstudio. Garanterat resultat och ett roligare golfspel med ordning på svingen.

Birger kommer nu även kunna erbjuda utrustning från Callaway för dig som är sugen på nya stickor eller annan utrustning. Kommar att finnas nere i studion

Birger   0706-32 32 75


Tänk på !

Golfutbildning är inte en kostnad - det är en investering i dig själv. 

Fixa klubborna

Även denna säsong har vi hjälp av Simon som fixar dina klubbor. Fundera på nya grepp istället för nya klubbor. Lämna in dina klubbor i receptionen så fixar Simon nya grepp för en billig peng.

Simons hemsida

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!