Nyhetsbrev från Sisjö scoutkår. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Årets första nyhetsbrev

Nu när alla avdelningar har kommit igång ordentligt med sin verksamhet kommer även årets första nyhetsbrev för Sisjö scoutkår. Har du missat förra årets nyhetsbrev finns det alla samlade på kårens hemsida.


Årsmöte 2014

I år hålls scoutkårens årsmöte den 24 februari, klockan 19.00 i scoutstugan. På årsmötet är alla kårens medlemmar välkomna att vara med, där diskuterar vi och bestämmer om kårens gemensamma verksamhet för det kommande året, beslutar om en budget, hanterar eventuella förslag som medlemmar skickat in samt väljer en styrelse för scoutkåren.

I år har styrelsen lagt en proposition där vi föreslår att scoutkåren i framtiden bara kommer att vara anslutna till Scouterna, och avsluta vårat medlemskap i KFUK-KFUMs scoutförbund. Läs hela propositionen och övriga handlingar på hemsidan.


Från valberedningen

Under årsmötet väljer vi en styrelse. Nu finns det chans att vara med och få insikt i Sisjö scoutkårs verksamhet. Nu har du en chans att hjälpa till i arbetet med att göra vår scoutkårs verksamhet ännu bättre.

Styrelsen träffas cirka fem gånger per termin och består av nio personer. Verkar det intressant? Ta chansen och maila valberedningen.


Vad kan du om luftvärmepumpar?

I scoutstugan har vi en luftvärmepump sedan många år tillbaka. Vi tror att det är läge att byta ut den snart och vi söker nu dig som kan hjälpa oss att fatta beslut om vad vi skall byta till. Även kontakter för att få rabatt på inköp eller installation är av stort intresse då vi alltid är intresserade av att kunna spara pengar till fördel för mer och bättre scoutverksamhet.

Kontakta Ulf Klingnäs om du kunskap eller kontakter inom området.


Du får detta nyhetsbrev eftersom din mailadress finns i Sisjö scoutkårs medlemsregister.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, och inte längre få information om kårens verksamhet, inbjudningar till läger etc klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!