Nyhetsbrev från Sisjö scoutkår. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tack för i år!

Vi skulle vilja börja årets sista nyhetsbrev med att tacka alla för ett fantastiskt 2013 i Sisjö scoutkår. Det görs väldigt mycket rolig och bra verksamhet på alla våra fem olika avdelningar, inte bara på alla våra veckomöten utan också på hajker, utfärder, små och stora läger. 

Så ett stort tack till alla som engagerar sig på olika sätt med att vara ledare, hjälpledare, skjutsa till arrangemang, handla mat och allt annat som möjliggör för oss att skapa riktigt bra scouting för kårens medlemmar. Vi önskar er alla en riktigt skön jul och ett gott nytt år, så syns vi igen 2014!


Terminsuppstart 2014

Vårterminen drar igång 14 respektive 15 januari, på samma tider och dagar som under 2013. Dvs Spårare ses på onsdagar 18.30-20.00, Upptäckare på tisdagar 18.30-20.00, Äventyrare på onsdagar 19.00-20.30 och Utmanare på tisdagar 20.00-21.30.


Årsmöte 2014

Den 24 februari är det dags för årsmöte i Sisjö scoutkår. På årsmötet är alla kårens medlemmar välkomna att vara med, där disskuterar vi och bestämmer om kårens gemensamma verksamhet för det kommande året, beslutar om en budget, hanterar eventuella förslag som medlemmar skickat in samt väljer en styrelse för scoutkåren. Årsmötet hålls i scoutstugan klockan 19.00 - välkomna!


Från valberedningen

Under årsmötet den 24 februari väljer vi en styrelse. Nu finns det chans att vara med och få insikt i Sisjö scoutkårs verksamhet. Nu har du en chans att hjälpa till i arbetet med att göra vår scoutkårs verksamhet ännu bättre.

Styrelsen träffas cirka fem gånger per termin och består av nio personer. Verkar det intressant? Ta chansen och maila valberedningen.

Tack för uppmärksamheten
Valberedningan


Du får detta nyhetsbrev eftersom din mailadress finns i Sisjö scoutkårs medlemsregister.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, och inte längre få information om kårens verksamhet, inbjudningar till läger etc klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!