Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gott nytt 2014

Julen är nu överstökad, tyvärr helt utan snö denna gång. På golfklubben börjar vi redan planera mot nästa golfsäsong.

2014 blir det en mindre justering av årsavifterna. Flertalet får en ökning på 100kr jämfört med 2013. 

Vi som jobbar på klubben önskar alla er medlemmar ett riktigt Gott Nytt År. 

Lars Järner Klubbchef 

Betala tidigt rabatt före 28/2 2014

Många klubbar kräver fortfarande en tidig inbetalning på sina medlemskap. Ibland kräver man 1/2 årsavgiften redan på hösten. På Sommarro inför vi istället en rabatt om man betalar tidigt på den nya säsongen (senast 28/2).

Vi tycker att man skall premiera trogna medlemmar som väljer att betala sin årsavgift i tid. Alla som betalar senast 28/2 2014 erhåller därför en betala tidigt rabatt på 300kr  (150kr för juniorer). Om priset för ett medlemskap t.ex är 3900 (Links) betalar du in 3600 senast 28/2. Väljer du att betala i mars eller senare är priset 3900 (för Links)

Det är redan många medlemmar (ca 40%) som betalar årsavgiften via Autogiro. Ni som väljer detta betalningsätt får automtiskt alltid rabatten 300 kr på årsavgiften. Detta motsvarar hela extrakostnaden som vi måste ta ut för extra administration, bank och systemkostnader. 

Vinterligan varje vecka

Spela golf på vintern, kan det vara nåt ? Hittils under 2013 har förutsättningarna varit utmärkta för lite vintergolf. Vinterligan lockar varje vecka en trogen skara golfare. Välkommen med i gemenskapen. Vi samlas kl 10.30 på lördagar när vädret tillåter. 

Kökspersonal sökes

Vi söker säsongspersonal till restaurang och receptiion i sommar. Till köket behöver vi en eller två utbildade kockar, gärna med erfarnhet från restaurangkök. Vi erbjuder bra arbetstider och stora möjligheter till påverkan av menyn.

Till receptionen söker vi pigg och serviceinriktad personal. Vi ser gärna att ungdomar med golfkunskap söker. Du måste ha fyllt 18 år då servering av alkoholhaltig dryck kan ingå i tjänsten. Tipsa gärna om dessa tjänster. Vi vill alla ha bästa möjliga service och mat i sommar. 

Sista chansen Unik Golfresa

Sydafrika 7:e till 21.a Mars

Vill du starta golfsäsongen på bästa sätt 2014.

Vill du få ut det bästa av en resa till Sydafrika ska du inte missa detta tillfälle. Förutom mycket golf på de bästa banorna, blir det god mat & gott vin, safari och sevärdheter. Jag kör bara dena resa för den lilla exlusiva gruppen (max 8 personer). 
Mer info om denna resa finns på hemsidan under golfresor 

Är du intresserad att hänga med ?  Skicka ett mail till lars.jarner@sommarogolf.se.

Birger blir vår pro 2014

Vi är glada att annonsera att Birger utökar sin verksamhet på Sommarro 2014. Birger som tidigare haft sin bas på Forsbacka GK flyttar nu basen till Sommarro. Birger är redan mycket uppskattad och nu får ännu fler medlemmar chansen att utveckla sin golf tillammans med Birger.  Glöm inte att det finns möjlighet till lektioner även på vintern. Antingen körs de på Rangen eller inomhus i klubbhuset. Kontakta Birger direkt om ni behöver slipa på formen inför golfresan.


Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!