Nyhetsbrev med från MWM. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

MWM Group Newsletter Media

Större krav på samordning

Att säga att vi lever i ett informationssamhälle är att sparka in en vidöppen dörr. Jag får också en känsla av att vi har skapat oss en förväntan på att information skall finnas tillgänglig var som helst, när som helst och dessutom alltid vara korrekt. Att åstadkomma detta i realiteten har dock inte alltid visat sig vara lätt eller ens görbart. Det är därför en produkt som MWM Publishing Calender fascinerar mig. Den gör verkligen korrekt information tillgänglig när som helst, var som helst och faktiskt till vem som helst.

Min övertygelse, i dessa tider med allt större produktionsenheter, är att tillgång till korrekt information genom hela organisationen är en avgörande framgångsfaktor. Det bidrar bland annat till effektivare produktion, minimering av felkällor och optimering av kapaciteten.

Tony Svensson
VD, MWM Group

Sydostpressarna skapar ordning och reda

Gota Media / Sydostpressarna har använt MWM Publishing Calendar i cirka 6 månader och detta har hjälpt dem att effektivisera sin hantering av interna och externa bilagor för 14 tidningar. Förutom kontroll av själva utgivningen hanterar de även format och utgivningsvikt i systemet. Just att lösningen var en så kallad molntjänst innebar att Gota Media  / Sydostpressarna snabbt kunde få igång tjänsten utan någon investering i hårdvara.

Jan-Åke Lundgren, Tryckerichef på Sydostpressarna menar att med hjälp av MWM Publishing Calendar ”har vi fått ordning och reda på våra tidningars bilagebokningar”.

Planera era bilagor med MWM Publishing Calendar

Vi har fått ordning och reda på våra tidningars bilagebokningar säger Jan-Åke Lundgren, Sydostpressarna

MWM Publishing Calendar ger alla berörda tillgång till aktuell information för huvudprodukters utgivningar och dess bilagor. Planeringsarbetet underlättas därmed för alla, från redaktions- och annonsavdelningar via tryckeri och packsal till distribution. MWM Publishing Calendar är en molnbaserad tjänst som körs direkt i din webbläsare.

Med MWM Publishing Calendar effektiviseras produktionen och minimeras felkällor genom att samla informationen i ett system. För säljavdelningen underlättas bokningarna genom att aktuell information alltid finns tillgänglig. Packsal och distribution kan i ett tidigt skede planera för volymökningar. Med flera titlar under samma tak löser MWM Publishing Calendar den samordningsproblematik som annars ofta uppkommer. Med informationen så pass lättillgänglig kan även andra intressenter som traditionellt inte haft det, ges tillgång till bilageinformation.

Kort om MWM Publishing Calendar

  • Planera format och upplaga för huvudtitel.
  • Planera utgivning av bilagor med format, kund, produkt och upplaga.
  • Kapacitetsplanering utifrån specifika datum och deadlines av material till tryckeriet.
  • Beräkna totalvikt på hela produkten.

Boka din webbdemo av MWM Publishing Calendar.

Boka din webbdemo.

Enkel uppstart med Publishing Calendar

  • Inledningsvis kartläggs behoven hos rollerna och er processhantering i en work-shop. Vi behöver svara på frågan, vilka har behov av vilken information vid vilken tidpunkt?
  • Då tjänsten är molnbaserad krävs ingen installation i er miljö. En första instans av systemet konfigureras upp hos MWM i enlighet med era behov.
  • Fokus ligger istället på utbildning av era olika typer av användare och anpassning utifrån era arbetsrutiner.
  • Eventuella framtida förändringar och anpassningar förenklas av att ingen lokal installation sker. Nya funktioner implementeras på en parallell installation och påverkar inte er driftsmiljö. När den nya versionen är testad och godkänd tas den i drift utan ytterligare installation.

Hallå Henrik Edström, utvecklare på MWM

Vad är Microsoft Azure?

Azure är Microsofts plattform för att utveckla och drifta molntjänster, vanligen i form av webbapplikationer.

Vilka fördelar ser du med Microsoft Azure?

Molnplattformen Microsoft Azure är enkel att administrera, man slipper hantera tekniken bakom och kan fokusera på själva applikationen

Hur administreras lösningen?

De virtuella servrarna administreras på en webbsida och installationer görs direkt från utvecklingsverktyget Microsoft Visual Studio.

Vad innebär detta för MWM?

För MWM har detta inneburit att vi snabbt kan utveckla och driftsätta nya applikationer och det gör att vi enklare kan skjuta ut bugfixar utan att störa produktionen.

Vad innebär detta för MWMs kunder?

Den största fördelen för MWMs kunder är tillgängligheten och driftsäkerheten. Oavsett var eller när våra användare loggar in så kan de nå den information de behöver.

Henrik Edström har jobbat på MWM i över 10 år och är utvecklare med inriktning på Azure och Dynamics AX


Ny agent i Malaysia

Jonas Rehn (MWM), Arul Pragas Amalathas (Teknisk Direktör), Roach Michaél Devaraj (VD)

MWM har börjat ett samarbete med Richmattt Graphics för att öka sin försäljning på den asiatiska marknaden. Richmatt Graphics är idag en erkänt ledande leverantör av utrustning för efterproduktion i Malaysia och Singapore. De har bland annat ensam distributionsrätt till Schur Packaging Systems och Microplex på denna marknad.

Webbdemo

Se själv hur MWM Publishing Calendar fungerar i praktiken. Vi visar den enkelt över webben.

Boka webbdemo av MWM Publishing Calendar

Publishing Calendar används idag av

Dagens Nyheter
Sydsvenskan
Svenska Dagbladet
Arboga Tidning
Avesta Tidning
Bärgslagsbladet
Fagersta-Posten
Länstidningen Södertälje
Nerikes Allehanda
Norrtälje Tidning
Nynäshamns Posten
Sala Allehanda
Södertäljeposten
VLT
Barometern
Oskarshamns-Tidningen
Smålandsposten
Blekinge Läns Tidning
Sydöstran
Kalmar Läns Tidning
Kristianstadbladet
Växjöbladet/
Kronobergaren
Östran, Magazinet
Nybro tidning
Nybro-Posten
Blekinge Posten
Nyheterna
Örebroar´n


Varför molntjänster?

Molntjänster blir allt mer intressanta för företag då fördelarna med dessa tjänster är flera. Något som ett flertal företag har märkt är att utbildningen oftast blir billigare. Eftersom de flesta använder internet dagligen känner de oftast igen sig i de gränssnitt på de tjänster som erbjuds via webben.

Initialkostnaderna för molntjänsterna är dessutom lägre då ingen hårdvara behövs för att få igång tjänsten samt att uppgraderingar kan ske utan inblandning av kunden. Eventuell ökad användning är något som kunderna av molntjänster inte behöver oroa sig för då leverantörerna tar hand om hårdvara, mjukvara och bandbredd.

Sist men inte minst kan man komma åt molntjänsterna via en dator med en browser. Detta innebär att man kan komma åt tjänsten när som helst från vilken dator som helst, vilket gör att användarna enklare kan utföra sitt arbete.


MWM Group AB | Årstaängsvägen 1A | SE-117 43 Stockholm | SWEDEN
Tel +46 8 50 00 87 70

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!