Medlemsutskick från Lilian Westerberg. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gävleresan 2 november

Nu är det snart dags för höstens Gävleresa så här kommer lite information. Vi träffas utanför Antonis Gym 09.30, för avfärd mot Gävle 09.45. Väl framme välkomnas vi av Niklas Landén, på Inshape 24, för ett härligt träningspass och möjlighet att utbyta tankar, övningar eller bara för att prova på något nytt. Vi går in för specialpriset 60 kronor per person (ord pris 75 kronor). Efter passet kommer vi att avnjuta en gemensam måltid på lokal så budgetera för även det.

För att vi ska få lite överblick hur många som ska åka med anmäl dig genom att skicka ett mejl med ditt namn och hur många ni blir till bokning@lilianwesterberg.se. Om du inte löst transporten upp meddela oss även det så vi kan finna en ledig plats åt dig. Glöm heller inte att du som medåkare även bör bidraga med bensinpengar oavsett vem du åker med. För er som väljer att åka tåg går även det bra. Men meddela ändå att du kommer så vi vet.

Och du, det här är för alla, så även du som inte tränar på Antonis gym är självklart välkommen att följa med. Det är meningen att vi ska motivera varandra oavsett om vi ska upp eller ner i vikt, bygga muskler, rehabiliteringsträna eller något annat. Vi behöver alla en "spark i ändan" ibland! Häng med!


Inshape 24

Inshape 24 i Gävle drivs av Niklas Renstål och här tränar du året runt. Alla dagar. Alla timmar. Gymet finner du på Södra Kungsgatan 30A, 802 52 Gävle. Parkerar gör man enklast på någon av de omkringliggande gatorna.

Niklas Landén och Niklas Renstål

Reflex till alla

Alla som följer med på Gävleresan får en reflex så du kan synas till och från gymet i vinter. Lilianrosa och passar lika bra för henne som för honom, gymklädd eller finklädd. Begränsad samlarupplaga :-)


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!