Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Säsongsavslutning på Sommarro

Hej kära medlemmar. Jag hoppas att ni alla har haft härlig golfsäsong att blicka tillbaka på. Många har spelat mycket golf denna sommar vilket märks på beläggningen här på hösten. Trots fina dagar är det ganska tomt på banan. Min tolkning är att merparten spelat av sig och nu prioriterar andra aktiviteter vilket är naturligt.

Tävlingsframgångar

Sommarro vann nyligen den presigefulla klubbmatchen mot Karlstad och Hammarö. 

På bilden syns pristagarna i Sverigefinalen av Olympiagolfen. Lilla killen näst längst till höger är Malte Åkesson som kom 3:a i J5 klassen. Stort grattis till Malte.

När stänger Links ?

Vi får ganska ofta frågan när vi tänker stänga Links för säsongen. Ett exakt svar på den frågan är omöjlihgt att ge. Blir det snö på julafton ? Allt beror på när den starka kylan kommer. Vi måste hinna med nödvändiga invintringsarbeten på banan innan kylan slår till. Räkna med att det är ca 3 veckor kvar av 2013 avseende Links. Lilla banan kommer vara öppen hela vintern med undantag för dagar med frost och snösmältning. Från och med 28:e oktober kommer receptionen vara helt stängd fram till 1:a mars. Under den perioden går det utmärkt att nå oss via epost eller telefon för frågon och synpunkter.


Mobilanpassat nyhetsbrev

Vi vet att många av er numera läser era mail i mobilen. Av den anledeningen har jag jag gjort om laypouten på nyhetsbrevet något för att bättre passa i en mobiltelefon. Detta är första nyhetsbrevet med den ambitionen så det kan säkert bli bättre längre fram när min kunskap är större

Sista tävlingen

På söndag spelar vi sista tävlingen på Links för säsongen. Som sig bör är det 3 klubbor och putter som gäller. Efter spelet bjuder restaurangen på grillad korv med bröd och lite annat gott. Allt och ett välfyllt prisbord för 100:-

Anmälan sker på Min Golf eller i receptionen.


Julbord och golftävling

Lördagen den 7:e december planerar vi att köra en scramble på Lilla banan och ett traditionellt julbord på kvällen. Priset är låga 295:- för medlemmar och 345:- för gäster. Föranmälan är nödvändig, sker via min golf.

Sommarro Links - När spelområden med kvalitet "hela" säsongen är viktigt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!