Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


NYHETSBREV 

Juni 2013

Innehåll:

 Senaste aktiviteter

 Bok & Bibliotek 2013

 Ny folder

Glad sommar!

Sommar = semester!

Kulturchock och Nätverkstan kommer att vara semesterlediga v 29-30. Tillbaka igen den 29 juli.

Kontakt:

Här kommer nyhetsbrev från Kulturchock, verksamheten som arbetar för bättre distribution och synlighet av landets kulturtidskrifter.

Textmässan 2013

Senaste aktiviteter

Under årets Littfest i Umeå sålde vi tidskrifter och hade med delar av den ljudande installation som togs fram i samband med Mediedagarna i Göteborg. 

Med ett urval kulturtidskrifter fanns Kulturchock på plats på Textmässan i Stockholm den 27 april. Ett bra sammanhang på väldigt trevligt ställe!

Tidigare i april skickade vi upp folder + kulturbärarkasse till Trollhättans poesifestival för utdelning till potentiella kulturtidskriftsläsare.

Den 19 april gästades Lagerhuset i Göteborg av Filter och Tidningen Skriva som delade med sig av tips och trix för prenumeranthantering. Trevligt och nyttigt på alla sätt!

Bok & Bibliotek 2013

Nu är det snart Bokmässa igen! I dagarna ska ni ha fått en inbjudan att deltaga i kulturtidskriftsmontern. I år har vi samma monter som förra året och satsar på ännu fler tidskrifter och ännu fler aktiviteter! Pris till årets kulturtidskrift kommer också att delas ut och den blir en fredagfest precis som föregående år. För er som inte har fått någon inbjudan - hör av er till oss, så ordnar vi detta! Svar om deltagande senast den 12 augusti till Kulturchock. Har ni generella frågor eller funderingar kring att medverka i vårt monterprogram kan ni vända er direkt till Helena Persson
 

Ny folder!

I vanlig ordning kommer vi att trycka en folder som informations- och marknadsföringsmaterial för de tidskifter som ingår i Kulturchocks kommissionssystem. I mitten av juni kommer ni som är berörda av detta att få ett separat mail med info om vad vi behöver från er, men ni kan redan nu börja förbereda den omslagsbild, korta text och info som vi då behöver från er. Deadline för dessa uppgifter är 1 aug och de skickas till Helena Persson.

 

Efter sommaren?

I sommar kommer vi att ha lite ledighet men planerar att komma tillbaka efter den med nya krafter och ta tag i det som resterar av året. Vi ska dels försöka få till en avstickare till Malmö under festivalen där och efter det på allvar sätta siktet mot det som för oss är årets största händelse - Bok & biblioteksmässan. Men innan vi tar tag i dessa kommande händelser vill vi önska er en riktigt härlig sommar! 


 

           Gilla oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!