Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

19-21 april 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

11 maj 2013:
YONI - Fri att njuta
Dagkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder

12 maj 3013:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män –
med Calle Rehbinder

17-19 maj 2013:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

30 maj-2 juni 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder

6-9 juni 2013:
Kärleksretreat
En liten kärlekssemester för par – med
Jennie och Calle Rehbinder

12-14 juli 2013:
YONI - Fri att njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder

20-25 augusti 2013:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

12-15 september 2013:
TantraLila
Annorlunda tantra för alla – med Calle Rehbinder

***********

Tantrakvällar:

28 april 2013:
Tantrisk andningsorgasm
Lär dig att andas dig till orgasm – för såväl enskilda som par.
Med Jennie & Calle Rehbinder


5 maj 2013:
Tantralek
En kvällsworkshop med en lekfull introduktion till tantra
Med Calle Rehbinder

 

Lite nyheter från oss och allt vi gör...

linje

Kinky Croquis – sexigt tecknande för konstnärer

Kinky Croquis - nakna kroppar i harmonisk beröring

Att teckna croquis är för konstnärer som skalövningar för musiker, eller styrketräning för idrottare. Att teckna med levande modell är viktig träning, med penna, pensel, krita och kol som omistliga redskap.

Men om man är en konstnär med ett starkt intresse för erotik kan man bli lite trött på vanlig modellteckning. Det ska bara vara nakna, neutrala kroppar i oerotiska ställningar – former, anatomi och tyngdpunkter – inget upphetsande, inget sexigt, ingen kåthet.

Därför finns Kinky Croquis – ett nytt initiativ för konstnärer som vill teckna erotiskt. Tillsammans med konstnärinnan Jytte Norlander startade Calle Facebookgruppen "Kinky Croquis", som en kontaktyta för andra konstnärer som vill detsamma. Hittills har det anordnats tre träffar, och fler lär det bli. Den senaste var med tema Kinbaku – japansk bondagekonst.

Om du är en seriös konstnär (eller konststuderande), med ett intresse för sexig modellteckning, bor i Stockholmstrakten – och därför tycker att detta verkar jätteintressant, så kan du höra av dig till Calle via e-post. Då blir du inbjuden till Facebookgruppen. Gruppen är hemlig, så du kan inte hitta den på egen hand – inbjudan krävs. Skriv till calle@cirkuseros.nu

P.S. Teckningarna här ovan är gjorda av Calle Rehbinder, förstås.

linje

Kärlekens 9 språk på Södra Latins Gymnasium

Kärlekens 9 språk på Södra Latins Gymnasium

Södra Latins Gymnasium anordnade även i år Språkdagar, och liksom för ett par år sedan så blev vi än en gång inbjudna att hålla ett föredrag om Kärlekens 9 språk. Calle tog som vanligt med sig ett bildspel för att ackompanjera ett inspirerande föredrag.

I en och en halv timme berättade Calle för ett 50-tal studenter om vad kärlek är, varför vi människor kommunicerar, och hur vi förmedlar och tar emot kärlek. Det var mycket uppskattat – studenterna ställde många väldigt bra och intressanta frågor, och några elever stannade kvar en bra stund efteråt för att fråga mer.

Du kan få besök av Calle eller Jennie på din skola också, med samma föredrag – hör gärna av dig till oss om du är intresserad!

Läs mer om Kärlekens 9 språk! »

linje

På kurs med Ruby May - i Köpenhamn

Ruby May

Ruby May är en kollega till oss, en fantastisk kursledare och inspirationskälla på fler sätt än ett. Hennes alldeles speciella begåvning är att undervisa i maktdynamik, sex, dominans och underkastelse, på ett oerhört mjukt, lätt och elegant sätt. Hennes senaste kurs, den som vi alltså deltog i, hette Sex, Power & Consciousness, och hölls på C.H.A.I. i Köpenhamn (läs mer om kursen här).

Det är enormt skönt att emellanåt bara få vara deltagare, och inte behöva leda en grupp – att få gå in i eget upptäckande, egna upplevelser, insikter och känsloprocesser. Särskilt under en så god ledning. Och det skänker naturligtvis en hel del inspiration till vår egen verksamhet, på fler sätt än ett. Calle och Ruby planerar nämligen att skapa en helt ny workshop ihop, längre fram i höst – om allt går som vi hoppas.

Så – håll utkik i november – då kommer Calle och Ruby att hålla en mycket spännande kurs tillsammans – högst sannolikt om sex, makt, rollspel och relationsdynamik. Mer information kommer när det finns mer att berätta.

Se även Rubys hemsida! »

linje

Sexsibilitycoach training - och vi är med som alltid!

Sexsibility Training 2013

Fjärde årskullen har nu börjat på Sexsibilitycoach training, och vi är som vanligt med som lärare. Kursen har dock bytt lite skepnad, eftersom Alexander och Charlotte Rudenstam har tagit över det organisatoriska ansvaret för kursen. Det har inneburit en del nya inslag

Kursen har flyttat till en annan kursgård än Skeppsudden och hålles nu i Varberg. Kursen har dessutom flera nya lärare, och den är helt på engelska – för att vara öppen för internationellt deltagande.

Läs mer på hemsidan för Sexsibility! »

linje

Sexsibilityfestivalen 5 år - denna gång på Öland!

Sexsibilityfestivalen 2013

Sveriges sexigaste festival, Sexsibilityfestivalen, är i år inne på femte året efter starten 2009, och den har i år flyttat till Öland, och hålles även lite senare på året – i augusti, snarare än i juli.

Vi kommer att vara med i år igen förstås, men vad vi kommer att erbjuda för workshops har vi inte bestämt färdigt ännu. Det finns gott om tid kvar till dess. Sannolikt återkommer kroppsmålning, tantralek, Konsten att säga NEJ - och kanske ytterligare något kul. Varför inte oljeglidning?

Läs mer på hemsidan för Sexsibilityfestivalen! »

linje

Gudomlig Njutning - Hängivenhetens Konst

Vår grundkurs för par, om kärlek, sex och kommunikation.
Sista chanserna för i vår – kanske för resten av året.

Aktuella datum 2013: 19-21 april & 17-19 maj

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs (57 kurstillfällen hittills). Kursen erbjuder en intensiv helg med fokus på sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

April och maj kan bli de sista tillfällena för Gudomlig Njutning i år.
Hösten 2013 innehåller en hel del andra tidskrävande projekt och arbete för oss båda på varsitt håll, och därför kan det bli glesare med våra gemensamma kurser en period.

Ordningen kommer självklart att återgå till det normala, med kurs varje månad, men det kan ta lite tid till dess.

Med andra ord - passa på medan chansen finns!

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »

linje

Kärleksretreat

Vår helt nya kärlekssemester för par
på Skeppsuddens kursgård

6-9 juni 2013

Kärleksretreat

Missa inte vår romantiskt erotiska kärlekssemester, full av njutning, lek, innerlighet, utforskande, bus och vila. En kväll och tre dagar med dagliga, högst njutbara kurspass, varvat med ledig tid på en av Sveriges absolut vackraste kursgårdar, under den vackraste tiden på året.

Delikat mat, bastubad i den fantastiska bastun med panoramafönster ut mot Bråviken, boende i mysiga dubbelrum - och naturligtvis flera inspirerande kurspass med Calle & Jennie Rehbinder.

Välkommen till härliga dagar med njutning och lek!

Läs mer på hemsidan om vår Kärleksretreat! »

linje

Det finns naturligtvis mer som händer - vi har fortfarande kvar minst ett par av våra tantrakvällar, Jennie studerar sexologi på Linnéuniversitetet i Kalmar, vi ska vara med på RFSU:s Sexdagar i Uppsala 10-11 maj, och Calle kommer att hålla TantraLila i maj-juni. Och säkert en och annan sak vi har glömt. Men det får du läsa mer om i kommande nyhetsbrev!


Ha en sexig, njutbar, rolig och utvecklande vår
– kom och lek med oss!


Calle & Jennie kramas i skogen

Foto: Eva Elings

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!
Kom gärna dit och klicka "gilla" - det gillar vi!

Facebook

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

Våra vänner & sponsorer:

Njut ab – coaching, personlig utveckling, mat- och vinresor
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Sexsibility – sex med sensibilitet

     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!