* En gåva till dig som vill vara värd för MiddagsKnyt.
* Nytt Samköp med start idag. * Anthony Robbins Live i London, gå 2 för 1.

Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

En gåva till dig som vill vara värd för Knyt

Vår generösa samarbetspartner Holistic har erbjudit sig att ge en god & hälsosam gåva till alla er som registrerar er för att ha knyt senast 31 maj. För att ta del av denna fina gåva behöver vi ha fått in din knytanmälan senast torsdagen den 22 mars. Registrera ditt knyt här.

Som julklapp fick värdarna kokosolja, goda mandlar, bär och nötter. Undrar vad påskharen hittar på? :-)


Gå 2 till priset av 1 - gäller tom 18 mars

Anthony är den absolut främsta som vi träffat i världen, inom att ta ett helhetsgrepp om utvecklingen av Relationer, Välstånd och Hälsa.

Han och hans team fångar essensen av väldigt mycket information och lär inte bara ut den utan får oss också att känna på hur vi verkligen förändrar det vi vill i våra egna liv.

Denna kurs är för alla som inte vill gå år av vanliga kurser utan som vill ha en komprimerad sammanfattning över en långhelg.

Det var denna korta helgkurs som fick Rawfoodmiddagars Catherine och Mikael att gå från att vara hälsomedvetna till att ta steget över till färsk, levande och färgsprakande mat - Raw food. Stort tack till Anthony Robbins!
Här kan du läsa mer om våra upplevelser från Helgkursen.

För att köpa biljetter klicka på länken här och skriv in koden: 2for1march längst ner på sidan under promotion code.
Maila oss på info@rawfoodmiddagar.se om du bara behöver 1 biljett och vill att vi hittar en person du kan dela detta erbjudande med. OBS erbjudandet gäller endast till söndagen den 18 mars.


Samköp av mixers - nu är det dags igen!

Denna gång är det enbart samköp av de Vitamix och Omniblend som vi har kvar i lager.

Det finns endast 7 st Omniblend så först till kvarn gäller. Av Vitamix finns det fler.

För att vara med i denna omgång behöver vi din beställning senast onsdagen den 21 mars kl 24:00. Leveranstiden är 2 veckor.

Beställ din mixer här.


Hälsokrafts hälsokryssning

Evolutionary Health bjöd på chokladpraliner

Hälsokraft anordnade en inspirerande kryssning fullspäckad av föreläsningar och mingel till Helsingfors i februari. Catherine Hirota från rawfoodmiddagar var på plats och föreläste i en fullsatt lokal. Vår aktiva värd för MiddagsKnyt i Falun och inspirationskälla Kenth Carlson hjälpte till och spred vårt budskap i montern.

Tack vare Evolutionary Health kunde rawfoodmiddagar erbjuda rawfoodpraliner till besökarna. Även de mest skeptiska blev förtjusta i de fina och delikata pralinerna.
Evolutionary Health erbjuder catering, coaching och kurser. Besök gärna deras hemsida här.


Häng med till ett av världens främsta hälsoinstitut

I höst finns möjlighet att åka med till ett av världens främsta hälsoinstitut Hippocrates Health Institute i Florida. Brian och Anna Maria Clement var här i december och intresset var stort för att besöka deras världsberömda center. Detaljerna är inte klara än men vi kan avslöja att vi kommer att arrangera två gruppresor 7-27 oktober och 18 november - 8 december.
Missa inte detta! Anmäl ditt intresse nedan för att få mer information så snart detaljerna är klara. (OBS intresseanmälan är inte bindande)

Klicka här och anmäl ditt intresse.


Rabatt på rawfoodhouses kurser

Rawfoodhouse erbjuder rabatt på sina rawfoodkurser till alla medlemmar i rawfoodmiddagar. Vi har 10 reserverade platser på nedanstående två kurser. Medlemmar som uppger rawfoodmiddagar vid bokning betalar endast 290 kr (ord pris 395 kr och max 10 rabatterade platser vid varje tillfälle)
Rawfoodfrukostar är en praktisk kurs där Åsa Paul-Johansson lär ut vikten av att äta efter dygnsrytmen och bjuder på härliga smakprover
Go raw not Crazy hålls av hälsoexperten Sören Wolff och är mer teoretisk och kontroversiell kurs.


Rawfoodmiddagar i radio

Lisa Tilling intervjuade Catherine Hirota och Mikael Boström i radioprogrammet Karlavagnen i P4 med temat Maten i mitt liv.

Det går trender i det mesta - även mat. Lever du för att äta eller äter du för att leva? Vi får fler och fler sjukdomar som är relaterade till mat och allt fler är överviktiga.

Vad äter du och hur tänker du kring det du stoppar i dig?

Lyssna på intervjun i Karlavagnen här. Från 2012-02-03


Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt.

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2012

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!