Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren

.

 

Härliga odlingssäckar för balkong och täppa

Viss är det härligt med närodlat, men liksom den heta trenden i England, 'Grow your own' satsar vi på Wexthuset på 'Härodlat'.

Vi vill sänka tröskeln för dig som vill odla dina egna grödor genom att göra det mindre krångligt. Ett exempel på produkter som gör det lite enklare är de praktiska odlingssäckarna som finns i olika storlekar så att vem som helst kan odla nästan var som helst även om det är lite ont om utrymme.

Odlingssäckarna finns i flera olika varianter med olika djup, former och storlekar för att tillfredställa olika grödors behov och samtidigt underlätta pusslandet med utrymme för de som kanske har begränsat med plats på balkongen eller i den lilla täppan. 

Odlingssäckarna har dräneringshål i botten och är gjorda av tålig polyten vilket gör att de håller i flera säsonger. När det är färdigodlat är det bara att vika ihop dem.  Handtagen gör det också möjligt att flytta/skjuta på planteringen.

Här ser du några av våra härliga odlingssäckar. Om du klickar på bilden kommer du till vår hemsida där du kan läsa mer om produkterna. 

  
Potatisodling för balkong och terass,
3-pack. Pris: 139:-
Odlingssäck för morötter, 2-pack, Pris: 128:-
Odlingssäck för ärtor och bönor, inklusive klätterstöd. Pris; 195:-
     
Odlingssäck för terass - låg. Pris: 128:- Runda odlingssäckar, 3-pack. Pris 139:-  Odlingssäck för terass - hög, 2-pack. Pris: 148:- 


PRENUMERANTERBJUDANDE

Våra miniväxthus med undervärme och våra värmemattor är perfekta för dig som vill förodla fröer eller snabbare få rötter på dina sticklingar.

Du som är prenumerant på vårt nyhetsbrev kan under perioden köpa vårt fina miniväxthus med undervärme Fab 4 för endast 198:- (ord pris 249:-)

Enkel och praktisk plantuppdragning med undervärme uppdelat i fyra separata miniväxthus.

Undervärmen håller ca 8ºC högre temperatur än omgivningen.
Idealiskt på fönsterbrädan eller tidigt på våren/sen höst i ett ouppvärmt växthus.
De genomskinliga locken har justerbar ventil.

Längd: 38,5cm
Bredd: 24cm
Höjd: 17,5cm
10 watt.

Erbjudandet gäller tom 2012-03-15 så långt lagret räcker.

OBS! Glöm inte skriva ordet 'prenumerant' i meddelandet på din beställning. Rabatten dras i efterhand och du får en ny bekräftelse som visar belopp att betala efter avdragen rabatt.
Vid förskottsbetalning skickar vi ny faktura med epost. Betalar du med kort eller väljer faktura/delbetalning drar vi av rabatten på fakturan innan debitering sker .

 Hälsningar

Lena Ljungquist

lena@wexthuset.com - www.wexthuset.com


Har du en trädgårdsblogg eller om du av andra skäl vill få förhandsinformation om våra produkter när vi skickar ut pressinformation får du gärna höra av dig via epost info@wexthuset.com med din mailadress, och skicka gärna med länk till blogg eller hemsida så lägger vi in dig i vårt utskicksregister.

                         

 

 

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!