Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ingen undervisning under påsken!

Kom ihåg att det inte är någon undervisning på skärtorsdag kväll 24.4 och inte heller på annandag påsk 28.4, om inte annat bestämts med läraren.

Planering av läsåret 2016-2017

Planeringen inför nästa läsår 2015–2016 är i startgroparna! Vi tar gärna emot idéer om kurser eller föreläsningar som du önskar Arbis ska ordna. Dessa tips och idéförslag kan skickas in per e-post till informations- och kurssekreterare anna.klemets(at)vaasa.fi eller t.f rektor camilla.rogard(at)vaasa.fi

Vi söker också ständigt nya timlärare. Har du lust att vara lärare hos oss kan du registrera dig på Lärarbanken. Där får du fylla i dina uppgifter samt vilka kurser du kan hålla. Vi tar kontakt med dig om vi önskar planera en kurs med dig som lärare!


Björnen - fascinerande och skrämmande

Björnen fascinerar och skrämmer. Föreläsningen vänder sig till alla som är intresserade av björnar. Kanckos berättar om sina möten med björnen och visar bilder på björn, spår och skador.

Björnstammen ökar kraftigt i Österbotten och observationer görs nästan dagligen. Men hur många är björnarna och vad är sant och falskt när det gäller björnarna? Behöver man vara rädd för björnen och vad gör man om man möter en björn? På denna föreläsning får du information om björnstammen samt om björnens biologi med betoning på björnarna i vår trakt. Aldrig tidigare visade bilder på björnar, spår och skador visas.

Föreläsningen arrangeras i samarbete med Skafferiet@Ritz.

Lediga kursplatser


Facebook

Du har väl inte missat att Vasa Arbis också finns på Facebook? Gå in och 'Gilla' oss, så får du snabbt ta del av senaste nytt.


Instagram

Vasa Arbis också på Instagram! @vasaarbis



Träna på din livsglädje

Du kan träna på din livsglädje. Det är delvis ett medvetet val, men det finns även verktyg som underlättar för att bli en glad och nöjd person.
Christoph Treier är en av de ledande mentala tränarna i Europa och är känd för sin förmåga att få varje idrottare att prestera på sin toppnivå. Han coachar och gör också mentala träningsprogram för t.ex. företagsledare, politiker, musiker, sångare, dansare och tv-personligheter. Christoph är en mycket omtyckt föreläsare vid kongresser och seminarier världen över.

Arr. i samarbete med Skafferiet@Ritz.

Träffpunkt Teaterresa till Närpes

Träffpunktens sommarresa till Närpes går av stapeln fredag 8.7 kl.15.30 från Arbis.

Under resans gång besöker vi hotellet Red & Green och huset ''Mitt i stan''. Efter dessa besök åker vi till Vridin för att se Närpes Teaters urpremiär av Närpesboan.

Vi åker tillbaka till Vasa efter teatern och beräknas vara framme ca. 23.30.

Resans pris är 40€ och betalas i bussen på väg till Närpes.

Telefonanmälningar kan göras till Vasa Arbis 3253 501 eller 325 3504

SIDFOT

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!