Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

januari 2016

Samrådskonferens den 5 Mars

Sista anmälningsdatumet för samrådskonferensen börjar nu närma sig. Vi vill därför påminna om att anmäla er till samrådskonferensen samt lunch senast den 31 januari.

Samrådskonferensen är förbunds-styrelsens svar på önskemålen att i friare former diskutera frågor som ska tas upp till beslut vid den kommande stämman. Vi hoppas också på en mera förutsättningslös diskussion om förbundets roll och framtid. 

Samrådskonferensen kommer att äga rum på Nordiska Museet på Djurgården i Stockholm, som öppnar kl 10:00. Vi börjar med gemensam lunch kl. 12.00 och konfererar sedan från kl. 13.00 till längst kl. 17.30 med kaffepaus i mitten.

Läs mer om antal deltagare per förening och reseersättning i senaste numret av angeläget.

Så anmäler ni er till samrådskonferensen och lunchen:

Mejla till: samrad2016@genealogi.se

OBS! Sista anmälningsdatum 31 januari!


Anmälan av medlemsantal

Senast 31/1 ska alla föreningar ha rapporterat in sitt medlemsantal till Sveriges Släktforskarförbund. Vi saknar fortfarande uppgifter från många föreningar.

- Om er förening redan har rapporterat in ert medlemsantal till Sveriges Släktforskarförbund kan ni självklart bortse från den här påminnelsen.

Påminnelseavgift enligt stämmobeslut

Vi vill göra er uppmärksamma på att enligt stämmobeslut 2014 skall en påminnelseavgift om 300 kr påföras de föreningar som inte inkommit med sina medlemsantal till den 31 januari. Vi hoppas att vi inte ska behöva debitera någon förening detta och uppmanar därför alla att bidra till en effektiv administration av förbundsavgiften.

Så anmäler ni ert medlemsantal:

Maila till: medlem@genealogi.se

Enligt förbundets stadgar ska anmälan om samtliga medlemskap i föreningen vara förbundet tillhanda senast den 31 januari. Förbundsavgiften för 2016 baseras på det antal medlemmar föreningen har den 31 december 2015.


Information om rabatt hos ArkivDigital

ArkivDigital har infört en Trogen Kund-rabatt på årsabonnemang. Alla användare som har ett årsabonnemang (eller längre) får ett erbjudande om att förlänga sitt abonnemang till ett fördelaktigt pris i god tid innan abonnemanget tar slut. Priset i erbjudandet motsvarar rabatten som tidigare fanns för medlemmar i Sveriges Släktforskarförbund, som med anledning av Trogen Kund-rabatten blivit överflödig och därför tagits bort.


Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar / Förbundsstyrelsen

Sveriges Släktforskarförbund
Anderstorpsvägen 16, 171 54 Solna
info@genealogi.se | www.genealogi.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!