Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Skydda butiksuppgifter med SSL

Genom att använda ett SSL-certifikat i din butiksdel ökar du förtroendet för din webbutik, både för dina besökare och Google. En unik, krypterad kanal för privat kommunikation skapas på det annars offentliga internet.

Med SSL skyddas all data under överföring mellan din webbutik och dina besökare. Dina besökares surfvanor och kunduppgifter, såsom adressuppgifter och lösenord skyddas i din webbutik från hackers. Dessutom föredrar Google sajter med SSL, vilket gör att du kan rankas högre på Google!

Ett krav för Google Shopping

Marknadsför dina produkter med bild och pris som visas direkt i Googles sökresultat. SSL är ett krav för Google Shopping som kräver att informationen i din kassa skickas över en krypterad anslutning (SSL). 

  • Din försäljning genom Google kan öka markant.
  • Annonserna står verkligen ut och gör det enklare för kunder att hitta din webbutik och dina produkter.
  • Betala endast för resultat. Med produktannonser debiteras du endast när någon klickar på din annons och kommer till din butik.


Redan nu skyddas din Starweb admindel med SSL. För butiksdelen erbjuder Starweb två olika typer av SSL-certifikat från 295kr/mån. Hör av dig till oss eller lägg en beställning.


Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!
support@starweb.se   ·   040-60 20 900
KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!