Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 



2011-01-15

Skärp till alla dina speglar helt enkelt

Du som är ålderssynt borde unna dig att alltid ha en skarp spegelbild. Varje gång du tittar i spegeln, utan att svära över att du inte ser något, eller att glasögonen är i vägen. Du ser suddigt i spegeln på nära håll för att dina stelnade linser inte längre kan fokusera bilden till skärpa och du använder troligen läsglasögon med plusglas, som förstorar det du tittar på. Självklart borde du även ha plusglas på dina speglar, för att kunna se stort och skarpt.

Du har kanske redan en Spegelzoom®, sedan ett eller flera år tillbaka, som är en optiskt slipad plankonvex glaslins, dvs. just ett sådant plusglas som behövs. Det skärper till den vanliga, suddiga spegelbilden. Finessen är att alla modeller av Spegelzoom® är utvecklade för just ålderssyntas behov.




PAKET-erbjudanden i januari...

Du har nu möjlighet att skaffa dig skarp spegelbild till fler speglar i några prisvärda erbjudanden:
Du kan köpa vår mest populära spegel, kallad Spegel No2, med till upp till 295 kr i rabatt (vid 2-pack).
PAKETEN innehåller två st speglar eller en spegel tillsammans med den världsberömda pincetten från Tweezerman.
Läs mer i spegelbutiken.se

....och ett erbjudande endast till dig som är tidigare kund!

SPARA 100 kr - Spegel No2 för 295 kr. Endast via denna länk!



  
Inspiration från några ålderssynta kunder

BODIL: - Jag kan nog inte komma på ett bättre köp som jag gjort än denna spegel!

ANNE-MARIE: - Jag använder spegeln varje dag när jag sminkar mig och den är för mig oumbärlig, faktiskt. Tack för en mycket bra produkt.

YLVA: - Den gör att man inte känner av sina synproblem. Man slipper patetiskt kladd runt ögonen, som många äldre damer brukar få när de målar sig.



Finessen är att du speglar dig i en unik optisk form.



Välkommen - erbjudandena finns i spegelbutiken.se under hela januari!



Med vänlig hälsning

Annika Winell, Awum AB
annika.winell@awum.se 
0171-460335

 


SPEGELZOOM® är en förstorande och skarp optisk nyhet, utvecklad och designad i Sverige. Utvecklad av ålderssynta för ålderssynta.
Att speciellt dessa användare, fr ca 45-årsåldern, får stor och skarp spegelbild på nära håll utan läsglasögon på, gör den nya förstoringsspegeln unik.
Med sin optiska form, plan botten och konvex framsida, är spegeln enkel att fästa upp med de smarta kardborrefästena på en vanlig badrumsspegel
eller en annan makeup-/sminkspegel på arm/fot, som inte ger tillräckligt skärpa. Den nya förstoringsspegeln har fått flera internationella utmärkelser och är
representerad på Tekniska museets utställningar i Stockholm samt hos Svenskt Uppfinnaremuseums vandringsutställning med svenska uppfinningar. Köpställen.


 
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!