Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

   

2011-02-18

Välkommen till Svalander Audios nya nyhetsbrev!

Nu är det snart tre månader sedan vi sjösatte vår nya hemsida och webshop. Nu tar vi nästa steg och drar igång vårt nya nyhetsbrev.

Under det senaste året har det varit många förändringar hos oss och vi hoppas att du som kund har upplevt detta som positivt, men trots detta tror vi att det finns områden där vi kan bli bättre. Vi tar gärna emot förslag på vad du tycker att vi skulle kunna förbättra och det gör du lättast genom att skicka ett mail.

Andreas Svalander

Svalander Audio på High End Mässan 2011

Vi vill tacka alla som kom och besökte oss under High End Mässan på Sheraton den 12 och 13 februari! Du som inte besökte mässan kan här se några bilder från vår monter.

 Montern

ADLGT-40, Flux- och Evolutionserien, strömfördelare samt väggar som
visade kontakter. Allt detta från Furutech.
 



Vid kontaktdisplayen kunde man titta närmare på Furutechs kontakter och känna på kvalitén. Om du klickar på bilden kommer du direkt till sidan där du kan se hela vårt sortiment med kontakter.




DIY! Vi visade Furutechs lösmeterkablar samt kabelmaterial såsom kabelstrumpa, krympslang, kabelbyxor mm. Klicka på bilden för att komma till sidan med kabelmaterial.

 

 ADL GT40

 Besökarna hade även möjlighet att provlyssna USB-dacen ADL GT40 från Furutech under High End Mässan. Intresset var stort och det var många som ville se och höra vad den lilla dacen har att erbjuda.

 

 Vi visade även upp våra olika strömfördelare och nätfilter.

 

 

Josef Svalander -
en av sveriges största HiFi-personligheter!

  Under High End mässan  2011 mottog Josef tidningen HiFi & Musiks diplom som en av Sveriges största HiFi-personligheter.

 Läs mer

 
180 g LP

Nu har vi äntligen tagit in LP skivor i sortimentet igen! Till att börja med kommer de flesta att vara beställningsvaror med ca 1-2 veckors leveranstid. Hur det kommer se ut längre fram får efterfrågan avgöra.

 

Till sidan med LP-skivor

 

Fler nyheter

På vår nytt-sida kan du hålla dig uppdaterad på vilka nya produkter som vi tar in i sortimentet men även annat som är aktuellt på svalander.se

  

Klicka här för att se alla nyheter på Svalander.se

 

Kontakta oss


     

 

Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev kan du avrregistrera dig här


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!