Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2015-12-22 | Föreningsinformation


Enkätundersökning - vilka släktforskarprogram används mest?


Sveriges Släktforskarförbund skulle vilja veta mer om vilka program, tjänster och gratisresurser som är mest populära bland föreningsmedlemmarna. 

Vi kommer länka till enkäten även från Rötter, men vi är extra intresserade av vad föreningsmedlemmarna använder och vi skulle därför vara tacksamma om vi kunde få hjälp av er som är ordförande eller redaktör att sprida länken nedan till alla era medlemmar. Ju fler som deltar desto intressantare blir resultatet!

Syftet är givetvis inte att göra någon kvalitetsbedömning av de olika programmen. Vi vill bara få en bättre bild av vilka program och tjänster som används.

Länken till enkäten: https://sv.surveymonkey.com/r/882JSJL

Besvara enkäten direkt


Nytt om Släktforskningens dag

Nu finns mer information och en affischmall att ladda ned på informationssidan om Släktforskningens dag.

Där hittar ni även kontaktuppgifter till möjliga föreläsare på årets tema: DNA i släktforskningen. Listan har nyligen uppdaterats.

Här läser du mer.


Uppmärksamma SFD i medlemstidningen

Har ni en lucka att fylla i er medlemstidning? Nu finns banners och färdiga annonser för Släktforskardagarna att ladda ner på hemsidan www.sfd2016.se under Utställare.

Annonserna finns tre olika format i färg- respektive svart/vitt. Förberett och klart för tryck.

Vi ses i Umeå i augusti!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!